Tim Merlier blijft Jasper Philipsen de baas en voegt Scheldeprijs toe aan zijn erelijst

 

Geen hattrick voor Jasper Philipsen, wel een eerste zege voor Tim Merlier in de Scheldeprijs. De spurtbom van Soudal Quick-Step ging al vroeg aan en daar had Philipsen, die op een cruciaal moment ingesloten raakte, geen antwoord op.

 

Meer krantenkoppen in België

Ieper zet zwerfvuilproblematiek op ludieke en creatieve manier in de kijker

Het hoeft al lang niet meer gezegd worden dat zwerfvuil voor velen een ergernis is. Het opruimen van zwerfvuil en sluikstort kost de maatschappij heel veel geld. Stad Ieper wil door middel van ‘nudging’ de problematiek op een ludieke manier in de kijker zetten en neemt hiervoor een kunstenares onder de arm.
The post Ieper zet zwerfvuilproblematiek op ludieke en

Lees meer »

Makelaar Kinga probeert teleurstellingen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkheden ligt”

Ze debuteerde vorig jaar pas als makelaar bij ‘Blind gekocht’, maar die passage smaakt voor Kinga Kantorska (46) duidelijk naar meer. Vanaf woensdag dringt de vrolijke makelaar opnieuw de Vlaamse huiskamers binnen, en laat ze – als een goede fee on a budget – wederom woondromen in vervulling gaan. In dit gesprek vertelt Kantorska welke moeilijkheden ze ondervindt in de

Lees meer »

Melkrock voegt No Prisoners, Dressed Like Boys en Weireldverbeteroars? toe aan affiche

Met No Prisoners, Dressed Like Boys en Weireldverbeteroars? voegt vzw Heelal opnieuw drie nieuwe namen toe aan de line-up van de 25ste editie van Melkrock. Zo staan er op zondag 11 augustus zowel jonge artiesten als gevestigde waarden op het podium op het festivalterrein in Tielt.
The post Melkrock voegt No Prisoners, Dressed Like Boys en Weireldverbeteroars? toe aan affiche

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Twee doden bij Israëlische operatie op Westelijke Jordaanoever – Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosieven

Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen om “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied direct afgezet en speciale eenheden hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties

Lees meer »

Nieuwe beelden van Gandolfini als Tony Soprano opgedoken

Een kort filmpje met acteur James Gandolfini als zijn personage Tony Soprano uit 2010 is opgedoken. Het is een filmpje dat Gandolfini en Edie Falco, die in The Sopranos zijn vrouw speelde, maakten om NBA-superster LeBron James naar de Knicks te lokken. Het bestaan van de scene was een publiek geheim, maar de beelden waren nog nooit publiekelijk gemaakt.

Lees meer »

Oostendse Vistrap mag voortaan meer vis rechtstreeks leveren aan restauranthouders: “Eindelijk eens goed nieuws”

De vissers die dagverse vis aan land brengen aan de Oostendse Vistrap mogen voortaan hun producten rechtstreeks verkopen aan de restauranthouders. Tot voor kort was er een vrijstelling van amper 100 kilogram en dat was te weinig. “Die vrijstelling wordt nu opgetrokken naar 500 kilogram en alles daarboven kan nu ook visueel gekeurd worden aan de Vistrap zelf”, duidt schepen

Lees meer »