Sofindev stort zich met Hillewaert op koffiemachines

17:00 Het investeringsfonds Sofindev stapt in het kapitaal van Hillewaert, een specialist in de verkoop en het technisch onderhoud van professionele koffiemachines. De oprichters blijven aan boord. 

Meer krantenkoppen in België

Kasper Cornelus (26) is nieuwe gitarist van Het Zesde Metaal: “Op de plek staan waar Tom Pintens stond, dat is geen evidentie”

Sinds eind vorig jaar is Avelgemnaar Kasper Cornelus de nieuwe gitarist van Het Zesde Metaal. Hij ontluikt zich in een band die zichzelf opnieuw zoekt, na het verlies van geprezen muzikant Tom Pintens.
The post Kasper Cornelus (26) is nieuwe gitarist van Het Zesde Metaal: “Op de plek staan waar Tom Pintens stond, dat is geen evidentie” appeared first on

Lees meer »

“Ik had niet door dat ik zo vaak vloekte, maar dat klinkt toch beter in het Spaans, niet?”: Coco valt als vierde af in ‘De mol’

“Ik ben blij dat het niet gelukt is. Zo hoeft er niemand onterecht naar huis.” Marta Corbillo Colom, Coco voor de vrienden, wilde zich aanvankelijk niet laten verleiden door ‘De mol’ om goede antwoorden te kopen. En de bescheiden deal die ze – na enig aandringen – uiteindelijk toch sloot, heeft haar niet kunnen redden. Exit Coco dus, met haar

Lees meer »

Heelhorzen organiseren lentewandeling rond Helleketelbos

Op zondag 21 april organiseren De Heelhorzen, een afdeling van Natuurpunt Poperinge-Vleteren, een lentewandeling met aansluitend aperitief en burgerfestijn. De opbrengst gaat integraal naar het aankoopproject Heidebeek met werkplekken in Haringe en Watou.
The post Heelhorzen organiseren lentewandeling rond Helleketelbos appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer redt jonge ree uit Albertkanaal in Olen

In Olen heeft de brandweer een jonge ree gered uit het Albertkanaal. Een voorbijganger merkte het dier gisteravond op en verwittigde de brandweer. "We zijn blij dat we het dier hebben kunnen redden, want we worden vaak ook opgeroepen voor een dood dier in het water", zegt Kristof Geens van brandweerzone Kempen.

Lees meer »

David Beckham wint rechtszaak tegen verkoop van namaakproducten: fraudeurs moeten schadevergoeding van 400.000 euro betalen

Het bedrijf van David Beckham, ‘DB Ventures’, had een rechtszaak aangespannen tegen 15 online verkopers die namaakversies van zijn producten verkochten, en heeft de rechtszaak intussen ook gewonnen. Dat meldt ‘The Sun’. De namaakproducten werden beschouwd als “schadelijk voor de reputatie van het merk” en zouden “aanzienlijke omzetverliezen en schade veroorzaken.”

Lees meer »