Raad van State vernietigt verplichte samenwerkingsverbanden huisartsenwachtposten

De Raad van State heeft de verplichte samenwerkingsverbanden voor huisartsenwachtposten vernietigd. Dat laat minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke woensdag weten.

 

Meer krantenkoppen in België

Disneyland Paris onthult gloednieuwe naam en creatieve visie voor tweede Park als nieuwe mijlpaal in resorttransformatie

Na generaties gasten te hebben meegenomen in de magie van het maken van films, start nu een nieuw tijdperk voor het tweede Park van Disneyland Paris, met een frisse creatieve visie, gloednieuwe ervaringen, een grootschalige uitbreiding en een geheel nieuwe visuele identiteit. Om dit nieuwe hoofdstuk te vieren, krijgt het Walt Disney Studios Park de nieuwe naam Disney Adventure World

Lees meer »

Yves Lampaert stapt in het huwelijksbootje met zijn Astrid

Profwielrenner Yves Lampaert (Soudal – Quick-Step) stapte op zaterdag 20 april in het huwelijksbootje met Astrid Demeulemeester. In de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingskerk in Pittem gaven ze elkaar het jawoord, onder luid applaus van vrienden, familie en supporters.
The post Yves Lampaert stapt in het huwelijksbootje met zijn Astrid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Afgeschaft door haar grootmoeder, maar prinses Amalia gaat toch diep door de knieën voor Spaans koningspaar

De Nederlandse prinses Amalia (20) maakte twee onvervalste reverences voor de Spaanse koning Felipe en koningin Letizia bij het afsluitende onderdeel van hun staatsbezoek aan Nederland. Aan het einde van het eerste staatsbezoek waarbij Amalia een rol had, maakte ze kniebuigingen voor het Spaanse koningspaar, dat hoger in rang staat dan zij. Over die eerste rol bij een staatsbezoek zei

Lees meer »

Metalband Dyscordia heeft nieuw album klaar: “Heel stevige plaat”

Dyscordia, de Kortrijkse metalband die sinds de release van hun laatste album ‘Delete-Rewrite’ in 2020 een turbulente periode doormaakte, zal zijn nieuwste album ‘The Road to Oblivion’ voorstellen in De Kreun, op vrijdag 26 april.
The post Metalband Dyscordia heeft nieuw album klaar: “Heel stevige plaat” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steun voor Boeren op een Kruispunt

De Landelijke Gilde van Ruddervoorde schonk onlangs een bedrag van 250 euro, de opbrengst van het nieuwjaarsvuur, aan Boeren op een Kruispunt.
The post Steun voor Boeren op een Kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »