PS en DéFI stellen verscherping LEZ-zone in Brussel in vraag

18:46 De regeringspartijen PS en DéFI vragen respijt voor bestuurders van vervuilende wagens in Brussel. Zowat 850.000 voertuigen in ons land zouden volgend jaar niet meer in de lage-emissiezone mogen rijde… 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG AMSTEL GOLD RACE VROUWEN. Wedstrijd geneutraliseerd door ongeval buiten koers – Kopecky: “Niet veel getraind, maar voelde wel goed aan”

Vandaag wordt de tiende editie van de Amstel Gold Race voor vrouwen gereden. De rensters moeten 157 kilometer overwinnen in Nederlands Limburg. Onderweg wordt er 22 keer geklommen. De scherprechter wordt ongetwijfeld de Cauberg, die maar liefst vijf keer getemd moet worden. Kan Lotte Kopecky na Parijs-Roubaix ook de Amstel winnen? Volg de race hieronder.

Lees meer »

‘Temptation’ Megan krijgt celstraf met uitstel voor sociale fraude en oplichting: “Zij en haar vader hebben samengewerkt om iedereen te bedotten”

OnlyFans-ster Megan Desaever (24) en haar vader zijn voor de Brugse strafrechtbank schuldig bevonden aan sociale fraude en gesjoemel met coronapremies in hun voormalige horecazaak Carlito’s in Oostende. De deelneemster van Temptation Island en Ex on the beach: double dutch speelde stroman voor haar vader, die na een eerdere veroordeling geen horecazaken meer mocht runnen. Dat levert haar nu tien

Lees meer »

Saint Colette en Ladies’ Circle 36 Brugge bundelen krachten: “Willen 10.000 euro ophalen voor KickCancer met T-shirt”

Het Belgische modemerk Saint Colette en Ladies’ Circle 36 Brugge hebben een statement T-shirt gelanceerd om kinderen met kanker te helpen. “We willen 10.000 euro ophalen voor KickCancer. Deze Belgische stichting zet zich in om alle kinderen met kanker te genezen.”
The post Saint Colette en Ladies’ Circle 36 Brugge bundelen krachten: “Willen 10.000 euro ophalen voor KickCancer met T-shirt”

Lees meer »

Remco Evenepoel, die binnenkort alweer op rollen kan rijden, spreekt voor het eerst sinds zware crash: “De revalidatie is eigenlijk ijsjes eten”

Remco Evenepoel (24) herstelt goed van zijn blessures (sleutelbeenfractuur en breukje in het schouderblad), die hij twee weken geleden opliep bij een zware val in de Ronde van het Baskenland. In de podcast ‘The Wolfpack Howls’ van z’n eigen ploeg praat hij voor het eerst. “Ik mag echt niet klagen. Ik voel elke dag dat mijn lichaam beter wordt en

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israël zal reageren op de Iraanse aanval, maar nog “geen definitieve beslissingen over omvang of timing” – VN-chef roept op tot “maximale terughoudendheid”

Bij de Iraanse aanval met meer dan 200 drones en raketten op Israël zijn ten minste 32 mensen gewond geraakt en is lichte schade aan een legerbasis aangericht. Israël zal “Iran een prijs laten betalen op een manier en op een moment die voor ons gepast is”. Dat zei de Israëlische minister Benny Gantz in een verklaring na de bijeenkomst

Lees meer »

PORTRET. Wie is Ignace Meuwissen (58), de Vlaming die altijd tussen de verkoop van de duurste huizen ter wereld zit?

Waar ook ter wereld mag er tegenwoordig geen peperduur pand worden verkocht of de Vlaamse ondernemer Ignace Meuwissen (58) zit er voor iets tussen. Ook nu blijkt hij de ‘tussenschakel’ bij de verkoop van het Franse Château d’Armainvilliers voor 425 miljoen euro. Wie is toch de mysterieuze man, die evenveel tijd en moeite lijkt te stoppen in zijn blingbling-imago? “Hij

Lees meer »