Politie vat bestuurder die fietsster Jona (38) van de baan maaide en gewond achterliet: “Hij heeft meteen bekend”

Jona Goderis (38) werd midden maart door een bestuurder van een BMW van de baan gemaaid. Ze liep toen verscheidene verwondingen op. De politie heeft de bestuurder nu dankzij camerabeelden en brokstukken kunnen identificeren.

 

Meer krantenkoppen in België

Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven”

Michaël Battheu nam deel met de Special Devils & Flames aan het internationale tornooi Gothia Cup. Met een derde plaats en onvergetelijke herinneringen blikt hij tevreden terug op zijn eerste internationale avontuur.
The post Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Boone, coach U13 Mehoni, is performance manager van olympische roeiers: “Ik moet ervoor zorgen dat onze roeiers goed presteren in Parijs”

Dat de Olympische Spelen in Parijs op vrijdag 26 juli officieel van start gaan, weet wellicht iedereen. Dat onze olympische roeiers al enkele jaren begeleid worden door de coach van de U13-meisjes van Mehoni Zuienkerke is ongetwijfeld minder bekend.
The post Jan Boone, coach U13 Mehoni, is performance manager van olympische roeiers: “Ik moet ervoor zorgen dat onze roeiers

Lees meer »

Sarah (28) heropent modieuze kapperszaak in Sky District: “Wens van mijn oma in vervulling gebracht”

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Sarah Leona heropende zaakvoerster en bezielster Sarah Vanheuverbeke (28) op dinsdag 23 juli met trots haar kapperszaak in het ultrahippe Sky District. Ook het interieur kreeg een volledige metamorfose. “In Marokko was ik erg onder de indruk van de oosterse bouwstijl. Dat wilde ik ook doortrekken in mijn eigen kapsalon”, klinkt het alvast.<br

Lees meer »

Onze columniste Kim Gevaert over de dubbele kant van de openingsceremonie: “Je kan niet ineens zeggen: ‘Nu is het genoeg’”

De Olympische Spelen gaan vandaag traditiegetrouw van start met een spetterende openingsceremonie. Een gebeurtenis die veel atleten niet willen missen, maar toch zijn er ook sporters die de show aan zich voorbij laten gaan. Begrijpelijk, vindt onze columniste Kim Gevaert. “Het is toch veel staan en lang wachten, terwijl je als atleet lang en hard traint om er te staan

Lees meer »