Politie vat bestuurder die fietsster Jona (38) van de baan maaide en gewond achterliet: “Hij heeft meteen bekend”

Jona Goderis (38) werd midden maart door een bestuurder van een BMW van de baan gemaaid. Ze liep toen verscheidene verwondingen op. De politie heeft de bestuurder nu dankzij camerabeelden en brokstukken kunnen identificeren.

 

Meer krantenkoppen in België

Langestraat-dj Jean-Pierre ‘JP’ Boentges overleden

Op vrijdag 12 april overleed in het AZ Oostende Jean-Pierre Boentges, alias JP. Sinds de jaren ‘60 was hij dj in diverse dancings van de Langestraat. Tot op hoge leeftijd bleef hij een gewaardeerd dj. Music bar Lafayette noemt hem ‘de grootste muzikale vormgever van Lafayette’. JP werd 74.
The post Langestraat-dj Jean-Pierre ‘JP’ Boentges overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

David Beckham wint rechtszaak tegen verkoop van namaakproducten: fraudeurs moeten schadevergoeding van 400.000 euro betalen

Het bedrijf van David Beckham, ‘DB Ventures’, had een rechtszaak aangespannen tegen 15 online verkopers die namaakversies van zijn producten verkochten, en heeft de rechtszaak intussen ook gewonnen. Dat meldt ‘The Sun’. De namaakproducten werden beschouwd als “schadelijk voor de reputatie van het merk” en zouden “aanzienlijke omzetverliezen en schade veroorzaken.”

Lees meer »

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken lanceert 116 voorstellen om immigratiestop te realiseren

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft dinsdag zijn nieuwe boek voorgesteld, Immigratiestop, waarin hij 116 voorstellen lanceert die een radicale ommezwaai in het asiel- en migratiebeleid van ons land volgens hem mogelijk maken. Negen van de voorstellen moeten Europees niveau worden gerealiseerd en zijn dus voor de (middel)lange zijn, de overige 107 zijn volgens Van Grieken onmiddellijk implementeerbaar.

Lees meer »

Machinepark van failliet tapijtbedrijf Mc Three uit Waregem wordt geveild

Het machinepark van het failliete tapijtbedrijf Mc Three uit Waregem staat te koop op een veilingplatform. Iedereen kan een bod uitbrengen op in totaal 1.500 loten. "Dit is een bijzondere veiling", zegt Joos Dauwe, regiomanager bij Troostwijk Auctions, het grootste veilingplatform van Europa. "We verwachten veel belangstelling van tapijtweverijen van over de hele wereld."

Lees meer »

KIJK. Gert Verhulst kan zich niet serieus houden tijdens repetities ‘James de musical – Live on stage’: “Ik heb een korte concentratieboog”

Jammer nieuws voor de fans van ‘James de musical’. Ondanks drie succesvolle seizoenen stopt televisiemaker James Cooke (39) voorlopig met het programma. Volgens Play om ruimte te maken voor iets anders, maar er zit meer achter, vertelt Cooke tijdens de laatste repetities voor z’n Lotto Arena-shows, die HLN exclusief kon bijwonen. Hij licht ook alvast een tipje van de sluier

Lees meer »

Noor Debouck verkozen tot Rookie of The Year

Op de Volleyproms in Affligem werden maandagavond beste speler en speelster van het jaar uitgeroepen. In de categorie ‘rookie of the year’ won Noor Debouck.
The post Noor Debouck verkozen tot Rookie of The Year appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Duurde een tijdje voor ik het zelf scherp zag”: waarom is het niet evident voor daders van grensoverschrijdend gedrag om tot schuldinzicht te komen?  

"Ik heb die vrouwen nooit bewust willen pijn doen." Dat zei televisiemaker Bart De Pauw gisteren in zijn eerste interview in 7 jaar. Het toont dat het voor plegers van seksueel grensoverschrijdend gedrag niet makkelijk is om tot schuldinzicht te komen. Hoe komen ze toch tot inkeer? En toont De Pauw in het interview voldoende schuldbesef? Forensisch therapeut Wouter Wanzeele

Lees meer »

Gouden huwelijksjubileum voor Dany en Katrien

Dany Floreal (geboren in Hasselt op 27 september 1952) en Katrien Crutelle (geboren in Brugge op 25 december 1954) uit de Blankenbergsesteenweg in Dudzele vierden vorige week vrijdag hun gouden huwelijksjubileum in Brasserie Raymond op de Eiermarkt in Brugge. Het koppel leerde elkaar destijds kennen in Dancing Madrague in Sint-Michiels. Op 5 april 1974 traden
The post Gouden huwelijksjubileum voor

Lees meer »