Noors parlement afgesloten na meerdere dreigementen

Het Noorse parlement, het ‘Storting’, is woensdag afgesloten na meerdere dreigberichten aan het adres van de instelling. Dat heeft de Noorse politie bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup

Een video die zondag is verschenen op de website van La Dernière Heure/Les Sports toont hoe minstens twee supporters in het Brugse vak de nazigroet brachten na afloop van de Supercup-match zaterdagavond tussen Club Brugge en Union (1-2).
The post Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Prinses Elisabeth studeert af aan Oxford: volg hier de ceremonie

Vandaag is een bijzondere dag voor Prinses Elisabeth (22), want ze studeert af aan de prestigieuze universiteit van Oxford. Na drie jaar heeft ze haar bacheloropleiding Geschiedenis en Politiek succesvol afgerond. In het historische Sheldonian Theatre zal ze tijdens een plechtige ceremonie, gekleed in toga, haar diploma in ontvangst nemen. Volg het hele gebeuren hier live.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Jong KAA Gent opent ploegvoorstelling, Buffalo-fans wachten vol ongeduld op eerste elftal

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. Daar wachten de Buffalo-fans momenteel vol ongeduld op de eerste ploeg. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan op het podium klimmen. Mis niets van deze Gentse Feesten

Lees meer »

Criminaliteit in regio Wervik blijft duren: ook ramkraak op apotheek in Wervicq-Sud

De verschillende ramkraken de afgelopen weken in Wervik, Menen, donderdagnacht in Lauwe en zaterdagnacht in Geluwe zijn blijkbaar geen gevallen die alleen moeten worden gelinkt aan deze regio. Mogelijk sloeg dezelfde dader of bende immers ook toe in de apotheek Titeca, vlak over de grens in Wervicq-Sud.
The post Criminaliteit in regio Wervik blijft duren: ook ramkraak op apotheek

Lees meer »