Nieuw Zwitsers horlogemerk Taos maakt ‘hyperexclusieve’ horloges

07:00 Vorige maand werd het Zwitserse horlogemerk Taos gelanceerd. Met hun eerste collectie positioneert het zich aan de hyperexclusieve kant van het spectrum. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Gevecht breekt uit in Georgisch parlement: spreker wordt verrast door forse vuistslag

Er is vandaag een gevecht uitgebroken tussen parlementsleden in het Georgische parlement. De vechtpartij ontstond tijdens een verhit debat over de herinvoering van het controversiële wetsvoorstel over “buitenlandse agenten”. Toen in het parlement de debatten over het nieuwe wetsontwerp van start gingen, kregen verschillende parlementsleden midden in de zaal ruzie. Beelden tonen aan hoe chaos uitbreekt nadat een parlementslid een

Lees meer »

Camille is headliner op Magical Sunday Moen Feest

Maandag maakten de organisatoren van Moen Feest een einde aan het lange wachten op de Magical Sunday headliner. Met trots maakten ze bekend dat dit Camille zal worden.
The post Camille is headliner op Magical Sunday Moen Feest appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik heb mezelf na lange tijd weer teruggevonden”: Koen Wauters laat negatieve gevoelens rond scheiding definitief achter zich

Koen Wauters (56) zie je vanavond opnieuw het beste van zichzelf geven tijdens ‘Liefde voor muziek’. Samen met broer Kris neemt hij het nummer ‘On the halfway line’ onder handen van School is cool-zanger Johannes Genard. “Het leuke aan dat programma is dat hoe ver werelden muzikaal ook uit elkaar liggen, ze komen met die covers altijd samen”, stelt Koen.

Lees meer »

KIJK. Schepen botsen frontaal, strandgangers filmen alles

Op de Waal vlakbij het Nederlandse Nijmegen zijn zaterdag twee binnenvaartschepen tegen elkaar aan gevaren. Op bovenstaande beelden is te zien dat de schepen recht op elkaar af varen en hard botsen. Op één van de schepen vielen twee gewonden. De twee moesten niet naar het ziekenhuis gebracht worden.

Lees meer »

Belgian Darts Tour strijkt neer in Biljart- en Dartscenter De Mambo: “Opstap naar hoger niveau”

Zaterdag start de ADC Winmau Belgian Darts Tour. In Biljart- en Dartscenter De Mambo in Kortrijk zien we meteen een sterk deelnemersveld aan het werk. Met Axel Buyle (21) en Emilie D’Hondt (22) zijn er twee jonge talentvolle darters uit de streek die hopen op een mooie notering in het lokale toptoernooi. Ook De Mambo-zaakvoerder Thomas Morisse (37) en Belgisch

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Iran: “Aanval op Israël was legitieme verdediging” – Frankrijk heeft Iraanse raketten “onderschept” op vraag van Jordanië

Iran heeft zich tijdens een spoedzitting van de VN-Veiligheidsraad beroepen op het “recht op zelfverdediging” voor de aanval op Israël in de nacht van zaterdag op zondag. De Iraanse VN-ambassadeur verzekerde dat Iran geen escalatie wilde, maar waarschuwde dat het land zou antwoorden op “elke bedreiging of agressie”. Israël eist intussen dat de VN-Veiligheidsraad de aanval veroordeelt en de Iraanse

Lees meer »

Korpschef nadat 38 transmigranten op rubberboot politiebevelen negeren: “Moeten er écht eerst doden vallen?”

“Dit is een zoveelste bewijs: het wordt alleen maar erger.” De West-Vlaamse korpschef Nicholas Paelinck slaat alarm nu afgelopen weekend 38 transmigranten op een rubberboot de gevaarlijke oversteek van de Belgische kust naar Engeland weigerden te staken. Bijna gelijktijdig pakte zijn politie 15 transmigranten op in Koksijde. Waarom kiezen ze precies voor de Belgische kust en vanwaar plots zo veel

Lees meer »

Chiro Don Bosco Kortrijk is met 90-jarig bestaan oudste Chiro-groep van Vlaanderen: “We keren met geldcheque terug naar onze roots”

De prachtige omgeving langs Sint-Anna en het Don Boscocollege is al sinds jaar en dag de thuisbasis van Chiro Don Bosco Kortrijk. Naar aanleiding van hun 90-jarig jubileum organiseerden ze dit jaar een quiz en gaat de groep in Turijn hun roots achterna, waar ze met de opbrengst een geldcheque doneren aan Oratorio San Luigi. “De plaats waar priester Don

Lees meer »

De Tunne heeft buitentappunt drinkbaar water

Op speelpleinsite De Tunne werd een buitentappunt geïnstalleerd waar gratis water kan worden genomen in drinkflessen. Dat gebeurde in samenwerking met De Watergroep.
The post De Tunne heeft buitentappunt drinkbaar water appeared first on KW.be.

Lees meer »