Nieuw-Zeelandse succesbelegger Stephen Gilmore krijgt ‘slechtste job in de beleggingswereld’

19:31 Stephen Gilmore is vanaf juli verantwoordelijk voor de portefeuille van het Californische pensioenfonds Calpers, goed voor bijna 500 miljard dollar. Zijn vier voorgangers waren niet lang in functie. 

Meer krantenkoppen in België

Nachtelijke werken aan Antwerpse Ring om wegdek stiller te maken

Vanavond starten werken op de Antwerpse Ring tussen Antwerpen-Oost en de Silvertoptorens om het wegdek stiller te maken. Er worden fijne groeven in het wegdek geslepen. Die techniek werd eerder met succes toegepast op een ander stuk van de Ring. De werken moeten de leefbaarheid voor de mensen die rond de Ring wonen, verbeteren. De werken gaan maanden duren.

Lees meer »

Drie nieuwe flitspalen actief in Kortrijk en deelgemeenten

Vanaf volgende week, maandag 22 april, worden er in de politiezone Vlas drie nieuwe ‘flitspalen’ operationeel. De installatie gebeurde al een tijdje geleden zodat een uitgebreide testfase mogelijk was. Vanaf komende maandag wordt elke overtreding wegens te snel rijden geregistreerd, verwerkt en beboet.
The post Drie nieuwe flitspalen actief in Kortrijk en deelgemeenten appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik heb Veronique iets aangedaan”: Jürgen M. (41) zocht zijn ex op in stadion Club Brugge, enkele uren later was ze dood

Op 4 december vorig jaar werd Veronique Nobus (36) met geweld om het leven gebracht. De dader, haar ex-partner Jürgen M., had haar enkele uren eerder nog opgezocht tijdens een wedstrijd van Club Brugge. Toen de man later die avond ook naar haar appartement kwam, ging het helemaal fout. De reconstructie donderdag moet uitwijzen wat zich heeft afgespeeld. “Tegen Veronique

Lees meer »

Doe hier De Stemtest 2024

Twijfel je nog op wie je gaat stemmen bij de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen op 9 juni 2024? Doe De Stemtest en ontdek aan de hand van 35 stellingen bij welke partij jouw standpunten het best aansluiten. Klik hier wanneer je na enkele seconden niet wordt doorgestuurd naar de stemtest.

Lees meer »

Els De Schepper gaat vanaf oktober terug op tournee na één jaar afwezigheid, met ook haltes in West-Vlaanderen

Els De Schepper kondigde vandaag heugelijk nieuws aan: ze gaat vanaf oktober terug op tournee door Vlaanderen met haar voorstelling “Wat doe ik hier?”. Het wordt een hilarische “talkshow on tour” met in iedere voorstelling een bekende Vlaming als centrale gast. Iedere show wordt dus anders. De première volgt op 5 oktober 2024 in Arenberg. Els staat ook in West-Vlaanderen

Lees meer »

Waalse wolvin Maxima is dood

Wolvin Maxima, die samen met mannetje Akela de eerste roedel in Wallonië vormde, is op 27 maart dood teruggevonden. Dat heeft de Waalse overheidsdienst SPW (Service Public de Wallonie) donderdag bekendgemaakt. Waarschijnlijk werd Maxima aangereden door een auto.

Lees meer »

Isabel Gadeyne start eigen zorgpraktijk in Wingene

Met Isabel Naturel wil Isabel Gadeyne uit de Gravestraat in Wingene haar passie voor zorgmassages, voetreflexologie en aromatherapie verder uitbouwen in een eigen praktijk. In combinatie met haar job als verpleegkundige wil ze graag haar expertise inzetten om mensen te helpen.
The post Isabel Gadeyne start eigen zorgpraktijk in Wingene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gezicht van Jessica (44) ziet bont en blauw nadat ze tandimplantaten laat plaatsen: “Ik zie eruit als een monster”

De 44-jarige Jessica Macko uit Texas sukkelt al jaren met tandproblemen en onderging begin deze maand daarom een intense operatie om haar gebit te vervangen door een all-on-4, een vals gebit dat op vier implantaten rust. Hoewel ze wist dat er na de ingreep blauwe plekken zouden verschijnen, had Macko niet verwacht dat ze er volledig bont en blauw uit

Lees meer »

Federale regeringspartijen vinden geen akkoord over asbest

De federale meerderheidspartijen zijn het onderling niet eens geworden over een betere regeling voor de asbestslachtoffers. Dat werd dinsdag vernomen uit liberale hoek en het nieuws wordt uit goede bron bevestigd. Een aanpassing voor de verkiezingen hoort dus niet meer tot de mogelijkheden.

Lees meer »