Nederlandse drinkwaterbedrijven weigeren nieuwe aansluitingen door drinkwatertekort

18:53 De klimaatverandering en de toenemende vraag dreigen tot drinkwatertekorten in Nederland te leiden. In België is er voorlopig geen reden tot paniek, zegt de sectorfederatie AquaFlanders. 

Meer krantenkoppen in België

Vijf personen onwel door irriterende geur in Brussel-Centraal

In het treinstation Brussel-Centraal zijn woensdagavond vijf personen onwel geworden door een irriterende geur in de toiletten. Dat meldt de Brusselse brandweer. Die is ter plaatse en heeft een veiligheidszone ingesteld. Daardoor is één toegang tot het station gesloten, net als de loketten.

Lees meer »

Na 10 jaar is Knack-mascotte Pol Vankeirsbilck nog niet vergeten: “Hij bracht ambiance en deed dat zo graag”

Op zaterdagnamiddag 19 april 2014 overleed de 57-jarige Pol Vankeirsbilck onverwacht tijdens een fietstocht in Tiegem. Pol nam individueel deel aan de Izegemse Pijl. Hij werd vermoedelijk getroffen door een hartfalen en stierf ter plaatse naast zijn rennersfiets. Pol was een graag geziene gast bij Knack Roeselare.
The post Na 10 jaar is Knack-mascotte Pol Vankeirsbilck nog niet vergeten: “Hij

Lees meer »

VDL Bus & Coach verwelkomt meer dan 250 ondernemers

Deze week werd het jaarlijks ondernemersontbijt van de Stad Roeselare georganiseerd. Ruim 250 ondernemers werden verwelkomd in de nieuwe bedrijfssite van VDL Bus en Coach.
The post VDL Bus & Coach verwelkomt meer dan 250 ondernemers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grote phishingprovider offline gehaald na internationale operatie

Politie- en veiligheidsdiensten van maar liefst negentien landen hebben deze week een in het Verenigd Koninkrijk opgerichte, internationale phishingprovider uit de lucht gehaald. De operatie, waaraan voor ons land de federale gerechtelijke politie Brussel meewerkte, werd op internationaal niveau gecoördineerd door Europol. Criminelen gebruikten LabHost om persoonsgegevens van mensen te achterhalen.

Lees meer »