Mithra’s medicijnenfabriek, ‘een magnifieke miscast’

16:04 Eind 2016 ontvouwde Mithra grootse plannen met zijn hightechmedicijnfabriek in Flémalle. Nu zoekt het getroebleerde Luikse farmabedrijf al dik een jaar een koper voor de slabakkende site met een schul… 

Meer krantenkoppen in België

Tot jolijt van Bart Verhaeghe: na Onyedika moet nu ook schuchtere Skórás naar perszone gesleept worden

Na de zege tegen Anderlecht zag uitblinker Onyedika een interview totaal niet zitten, vandaag was dat het geval voor Michal Skórás. Net zoals dat het geval was voor de Nigeriaan vorige week, moest de Poolse maker van de tweede Brugse goal tegen Antwerp door perschef Johan Koekelbergh haast gesleurd worden naar de wat verder verzamelde journalisten. Tot jolijt van Bart

Lees meer »

“Eindelijk iemand die me echt leuk vindt en dan gaat ie dood”: zanger Gordon verliest plots zijn date na zeven maanden

De Nederlandse zanger, presentator en ondernemer Gordon Heuckeroth (55), bij ons vooral bekend als jurylid en ‘K2 zoekt K3’, is in rouw. Onverwacht kreeg hij te horen dat de man met wie hij al zeven maanden lang aan het daten was, is overleden. Dat onthult hij in de podcast ‘Mischa!’. “Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, gaat

Lees meer »

Cherif

Fotografe Silke Winne (50) was nog maar vijftien, toen haar wereld flink door elkaar geschud werd. Ze kwam erachter dat haar vader niet haar biologische vader was. Dit was het begin van een zoektocht naar haar roots, die pas meer dan dertig jaar later werd voltooid. Drie jaar geleden, na het overlijden van haar moeder, onderging ze een DNA-test die

Lees meer »

Filou Oostende op één zege van poleposition in Elite Gold

Damien Jefferson (28 punten aan 72%, 6 rebounds en 1 assist) was de uitblinker in de 85-61-overwinning van Filou Oostende tegen Heroes Den Bosch. Het team heeft nog één zege nodig om als eerste – en dus met thuisvoordeel – aan de play-offs te beginnen.
The post Filou Oostende op één zege van poleposition in Elite Gold appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Twee doden bij Israëlische operatie op Westelijke Jordaanoever – Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosieven

Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen om “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied direct afgezet en speciale eenheden hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties

Lees meer »

“Vernederingen en martelingen erger dan in Guantanamo”: Palestijn Munther Amira (53) verloor in 3 maanden tijd 33 kilo in Israëlische gevangenis

"Voortdurende vernederingen, afranselingen en seksueel geweld door Israëlische soldaten." Dat is wat Munther Amira heeft meegemaakt in een Israëlische gevangenis. De Palestijnse activist werd bijna 3 maanden vastgehouden, zonder aanklacht en zonder proces. Hij getuigt aan VRT NWS over mensenrechtenschendingen en ongezien geweld tegen Palestijnse gevangenen sinds 7 oktober.

Lees meer »