LIVEBLOG MAN CITY-ASTON VILLA. Assist van Doku snel uitgewist, bezoekers slaan toe op de counter

Na draws tegen Liverpool en Arsenal wacht voor Manchester City vanavond een nieuwe topper. De Citizens, derde in de Premier League, krijgen het bezoek van nummer vier Aston Villa. Kunnen De Bruyne en Doku het verschil maken tegen Tielemans en co? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Een jaar geleden meldden meer dan 10.000 mensen zich aan als kandidaat, nu heeft zieke Rachèle (3) eindelijk stamceldonor: “We zijn ontzettend dankbaar”

Na een maandenlange zoektocht is het eindelijk zover: er is een stamceldonor gevonden voor Rachèle (3). In mei vorig jaar lanceerden haar ouders een campagne waarin ze zo veel mogelijk mensen aanmoedigden om zich te registreren als stamceldonor om hun dochter te redden, met als resultaat meer dan 10.000 kandidaten.

Lees meer »

Moet Nicky Hayen een echte kans krijgen bij Club Brugge? Onze mannen zijn het niet eens over blauw-zwarte trainerskwestie

Na het ontslag van Ronny Deila in Brugge schoof Club Nxt-trainer Nicky Hayen tijdelijk een rij naar voor, in afwachting van de nieuwe coach. Maar nu Club weer grinta en vechtlust vertoont, mag de vraag gesteld worden of Hayen ook volgend seizoen een kans verdient. Of niet? Onze sportjournalisten Frank Buyse en Tjorven Messiaen raken het alvast niet eens.
The

Lees meer »

De regen moe? Schakel over naar een sponstuin

Regen, regen, regen. Niet alleen mensen, ook aardig wat tuinen raken erdoor verzadigd. Genoeg van de plassen in uw gazon? Schakel over naar een sponstuin, zegt groenjournalist Marc Verachtert. “We organiseren zelf het watertekort in de eigen tuin.”

Lees meer »

Wim Opbrouck gooit de deuren van het Huis van de West-Vlaming open

Het Provinciaal Hof op de Markt in Brugge is sinds vrijdag 19 april opnieuw geopend voor het publiek. De heropening wordt feestelijk ingezet met het tiendaagse toekomstfestival Over Morgen, getekend Wim Opbrouck.
The post Wim Opbrouck gooit de deuren van het Huis van de West-Vlaming open appeared first on KW.be.

Lees meer »

Facteurs winnen 50ste editie Vijfkamp Georges Desopper

Afgelopen zondag vond in taverne Moeder Lambiek in Bredene de finale van de Vijfkamp trofee Georges Desopper plaats. In die finale haalden de Facteurs het met 3-2 van de Reserven.
The post Facteurs winnen 50ste editie Vijfkamp Georges Desopper appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit is een droom”: Joshua (29) mag optreden tijdens recordeditie van De Gevleugelde Stad in Ieper

Nooit eerder trok zoveel volk naar De Gevleugelde Stad voor circus en straattheater van internationaal niveau. Ook talent uit eigen stad zette de boel in vuur en vlam. “Een droom die uitkomt”, zegt Ieperling Joshua Van Bost.
The post “Dit is een droom”: Joshua (29) mag optreden tijdens recordeditie van De Gevleugelde Stad in Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG AMSTEL GOLD RACE VROUWEN. Vinkt Kopecky er nóg eentje af? “Niet heel veel getraind, maar het voelde wel goed aan”

Vandaag wordt de tiende editie van de Amstel Gold Race voor vrouwen gereden. De rensters moeten 157 kilometer overwinnen in Nederlands Limburg. Onderweg wordt er 22 keer geklommen. De scherprechter wordt ongetwijfeld de Cauberg, die maar liefst vijf keer getemd moet worden. Kan Lotte Kopecky na Parijs-Roubaix ook de Amstel winnen? Volg de race, die al om 9u55 start, op

Lees meer »