Jongeman (19) met schotwonden aan het hoofd aangetroffen in Louizalaan

De politie heeft maandagavond een man aangetroffen op de stoep in de Louizalaan vlakbij het centrum van Brussel. De 19-jarige had twee schotwonden in zijn hoofd en verkeert in levensgevaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester De fauw vraagt Club-supporters die naar Griekenland afreizen om voorzichtig te zijn: “Daag zeker niet uit”

Na de wedstrijd Club Brugge – PAOK FC en de problemen die zich toen hebben voorgedaan aan het Jan Breydelstadion hebben supporters van PAOK (Saloniki) heel wat haatberichten op sociale media gepost, vooral gericht aan het Brugse stadsbestuur, de Brugse voetbalsupporters, de politie en de burgemeester.
The post Burgemeester De fauw vraagt Club-supporters die naar Griekenland afreizen om voorzichtig

Lees meer »

De Muziekbank zoekt muzikale initiatieven om kwetsbare kinderen en jongeren te steunen

Muziek helpt kinderen en jongeren die opgroeien in moeilijke omstandigheden om heel even hun zorgen te vergeten en misschien zelfs de deur naar een beter leven op een kier te zetten. De Muziekbank, een initiatief van Streekfonds West-Vlaanderen, steunt projecten die daartoe bijdragen, zoals dat van Thomas Deleu in Sijsele bij Damme.
The post De Muziekbank zoekt muzikale initiatieven om

Lees meer »

Proces van de eeuw start met volksjuryselectie van de eeuw, en zowel Trump als de aanklager heeft al een ideaal jurylid in gedachten

Met Donald Trump staat voor het eerst een ex-president van de VS terecht in een strafzaak. Dan nog voor een dossier rond het betalen van zwijggeld aan een pornoactrice. Al zal het nog weken duren voor we weten of hij schuldig is. Eerste en misschien wel belangrijkste horde van dit proces: een volksjury samenstellen. En die zal de ex-president zo

Lees meer »

LIVEBLOG OLYMPISCHE SPELEN. Amerikaanse ‘Dream Team’ krijgt vorm: 11 van de 12 spelers bekend

Nog 101 dagen voor de start van de Olympische Spelen. Parijs maakt zich op voor de dertigste editie van de Zomerspelen die plaatsvinden van vrijdag 26 juli tot zondag 11 augustus. In het Belgische kamp heerst de medaillekoorts en ook internationaal staan alle neuzen richting Franse hoofdstad. Volg al het nieuws in aanloop naar de olympiade in onze liveblog hieronder.

Lees meer »

Dag van de Arbeid staat opnieuw in teken van koers in Tielt

Op woensdag 1 mei vormt het centrum van de stad opnieuw het decor van het traditionele ‘Inofec Kampioenschap van Tielt’. De lokale afdeling van Vooruit zorgt voor verschillende open wielerwedstrijden, waar iedereen zonder koerslicentie aan kan meedoen.
The post Dag van de Arbeid staat opnieuw in teken van koers in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf jaar na het inferno staat de Notre-Dame er weer en dat is mede dankzij deze Vlamingen: “Indrukwekkendste werf waar we ooit gewerkt hebben”

Precies vijf jaar geleden vernielde een brand de Notre-Dame in Parijs. Tegen 2024 zou de kathedraal uit haar as herrijzen, zo verzekerde de Franse president Emmanuel Macron. En hij lijkt gelijk te krijgen. In december volgt de langverwachte heropening. En die verrijzenis komt er mede dankzij enkele Vlamingen. “De natuursteen die we gebruikt hebben, is dezelfde als die van de

Lees meer »