“Is dit een grap?”: Mathieu van der Poel is geen fan van nieuwe chicane in aanloop naar Bos van Wallers

Mathieu van der Poel, topfavoriet voor Parijs-Roubaix, is duidelijk geen fan van de nieuwigheid in aanloop naar het Bos van Wallers. “Is dit een grap?”, vraagt hij zich af op Twitter. De organisatie heeft een chicane in het leven geroepen om de snelheid richting de (gevaarlijke) sector te verminderen. 

Meer krantenkoppen in België

Chris (74) en Yvette (72) zijn al 40 jaar kookmoeder bij de Chiro: “Onze spaghetti blijft de lekkerste van de hele wereld”

Gisterenmiddag op het menu van de meisjeschiro van Pamel: gehaktballen met wortelstoemp en bruine saus. Alle 140 balletjes zijn door twee paar handen gerold, van zussen Yvette (72) en Chris Tielemans (74). Hun staat van dienst als kookmoeder is fenomenaal: Yvette gaat al 42 jaar mee op kamp, Chris pikte 2 jaar later in. En nee, ze kunnen zich geen

Lees meer »

Geniet van stoofpotjes uit grootmoeders tijd bij Cocotte in Brugge

In de Langestraat 83 openen Annick Gies (56) en Willem Steyaert (53) half september de deuren van restaurant Cocotte. Op het menu: stoofpotjes zoals waterzooi, coq au vin of boeuf bourguignon. “Niet alleen de gerechten, maar ook het interieur, inclusief Leuvense stoof, doen terugdenken aan grootmoeders tijd”, zegt Willem.
The post Geniet van stoofpotjes uit grootmoeders tijd bij Cocotte

Lees meer »

Brand in Anderlecht mogelijk ontstaan door oververhitting batterij

Vanmorgen is de brandweer van Brussel uitgerukt voor een brand in een loft op de 1e verdieping van een gebouw met 3 woonlagen in de Georges Moreaustraat in Anderlecht. De bewoners, een moeder en haar 2 jonge kinderen, werden tijdig gewekt door de aanwezige rookmelders. Mogelijk is de brand ontstaan door de oververhitting van een batterij.

Lees meer »