#iedereenwestvlaming

Tesla werkt aan auto’s die geen onderhoud meer zullen nodig hebben.

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.

The post #iedereenwestvlaming is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE BURNLEY-BRIGHTON. Pakt het Burnley van geschorste Vincent Kompany broodnodige zege tegen Brighton?

Het Burnley van Vincent Kompany is gebrand op een overwinning tegen het Brighton & Hove Albion van Roberto De Zerbi. Bij verlies kan Burnley gedeeltelijk laatste komen. Brighton, dat vorig weekend met 0-3 verloor van Arsenal, moet de wedstrijd op Turf Moor winnen om in de running te blijven voor Europees voetbal. Kunnen The Clarets hun broodnodige zege eindelijk binnenhalen?

Lees meer »

Indonesische matroos (20) verdrinkt in Gentse haven na val van binnenschip

In de haven van Gent is vanmorgen een matroos verdronken, vermoedelijk nadat hij tijdens het werk van een binnenschip was gevallen. Het gaat om een jongeman van 20 uit Indonesië, de man voer aan boord van een binnenschip onder Nederlandse vlag. De brandweer en scheepvaartpolitie vonden het lichaam deze middag, verder onderzoek moet uitwijzen wat er precies is foutgelopen.

Lees meer »

Godsdienstleraar vrijgesproken voor misbruik nichtje (9): “Geen objectieve bewijzen”

Een 59-jarige man uit Kortrijk is vrijgesproken voor seksueel misbruik van zijn 9-jarig nichtje. Volgens het meisje vergreep haar oom zich zowel in het Zuid-Franse Beausoleil als bij hem thuis in Kortrijk aan haar. De man is godsdienstleraar in het Franstalige onderwijs. De rechter achtte het niet bewezen.
The post Godsdienstleraar vrijgesproken voor misbruik nichtje (9): “Geen objectieve bewijzen” appeared

Lees meer »

Judoka Amber Ryheul uit Houthulst strijdt volop voor plekje op de Olympische Spelen: “Een erg stresserende periode”

Momenteel ligt Amber Ryheul op koers om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs, maar de 25-jarige judoka uit Houthulst mag de komende weken zeker niet op haar lauweren rusten. Integendeel. “Het is héél spannend.”
The post Judoka Amber Ryheul uit Houthulst strijdt volop voor plekje op de Olympische Spelen: “Een erg stresserende periode” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe uitbaters voor café Spearhead in Dadizele

Café Spearhead langs de Beselarestraat in Dadizele heeft nieuwe uitbaters. Sandra Moons (45) en Felix Soebert (55) heropenden dinsdag het volkscafé. Het koppel baatte het voorbije anderhalf jaar het parochiecentrum in Noorderwijk uit, maar kende er vele problemen. “Nu willen we hier graag een nieuwe start maken.”
The post Nieuwe uitbaters voor café Spearhead in Dadizele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Balluchon is place to be(er) tijdens tiende editie van Bierfestival

In Koekelare staat het tiende Bierfestival voor de deur en het belooft een feestelijke editie te worden. Op zaterdag 11 mei zullen liefhebbers van ambachtelijke brouwsels en gezelligheid samenkomen in CC De Balluchon voor een dag vol proeverijen, muziek en vertier.
The post Balluchon is place to be(er) tijdens tiende editie van Bierfestival appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Hayen kiest voor Balanta centraal achterin, ook Nusa aan de aftrap

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

Muziekvereniging Sint-Jan Marke treedt op met Mama’s Jasje

Koninklijke muziekvereniging Sint-Jan Marke zorgt op zondag 21 april samen met Stadsharmonie ‘De Goede Vrienden Tielt’ voor een muziekspektakel in het oc van Marke. De orkesten brengen een concert met gastzangers Geena Lisa en Peter Vanlaet van Mama’s Jasje.
The post Muziekvereniging Sint-Jan Marke treedt op met Mama’s Jasje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hartpatiënten lopen mee op eerste AZ Oostende Run: “We moeten niet in onze zetel blijven zitten”

Tweehonderd mensen zullen op zaterdag 20 april namens het fusieziekenhuis deelnemen aan de eerste AZ Oostende Run tussen beide campussen. Er is een tijdsopname voor de wedstrijd die deel uitmaakt van het Movement Running Criterium.
The post Hartpatiënten lopen mee op eerste AZ Oostende Run: “We moeten niet in onze zetel blijven zitten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mensen denken dat het alleen om seks draait, maar dat is niet zo”: Siska Schoeters geeft inkijk in wereld van puppy play

Volgens de statistieken heeft 68 procent van de Vlamingen een fetisj, maar de meerderheid komt daar niet voor uit. Siska Schoeters (41) spreekt in ‘Durf te vragen’ onder meer Steven (40) uit Antwerpen, die openlijk getuigt over puppy play, waarbij mensen zich verkleden en gedragen als een hond. “Zodra de pups hun masker opzetten, kunnen ze de realiteit totaal vergeten.”

Lees meer »