‘Godzilla x Kong: The New Empire’ scoort boven verwachting en brengt 194 miljoen dollar op tijdens openingsweekend

De blockbuster ‘Godzilla x Kong: The New Empire’ overtreft alle verwachtingen. Wereldwijd heeft de film tijdens het openingsweekend 194 miljoen dollar opgebracht. De monsters doen het daarmee beter dan ‘Dune: Part Two’, die het eerste weekend 178 miljoen dollar opleverde. 

Meer krantenkoppen in België

Baby K. was één dag oud en werd bijna alleen begraven: “De verlatenheid wanneer niemand naar het kerkhof komt behalve wij, die kruipt diep in je”

Zonder de dichters van ‘De Eenzame Uitvaart’ was op 2 april in Antwerpen een baby’tje van één dag oud in eenzaamheid begraven. Omdat er geen familie naar het kerkhof kwam om afscheid te nemen, nam dichter Max Greyson (36) die taak op zich. Hij schreef voor K. het gedicht ‘Niet Klein’. Meisje K. is het derde Antwerpse borelingetje in één

Lees meer »

Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

Na Nederlanders Jill en Salar en de Belgische militair Bart, was het opnieuw een Vlaamse kandidaat die ‘Big Brother’ won. De 32-jarige Glenn uit het Oost-Vlaamse Stekene kroonde zich op zaterdagavond tot winnaar van ‘de moeder aller realityshows’, en kreeg een cheque van 56.266 euro mee naar huis. Daarmee haalde de werknemer van Volvo Cars Gent het van de Nederlandse

Lees meer »

Zeven 70-plussers staan in Nederland terecht voor verstrekken van ‘zelfmoordpoeder’: “Ik heb 16 mensen geholpen met iets wat ze heel graag wilden”

Zeven verdachten, allemaal 70-plussers, staan vanaf maandag in Nederland terecht omwille van hun vermeende betrokkenheid bij het verstrekken van het zelfmoordpoeder ‘Middel X’. Allemaal hebben ze een link met Coöperatie Laatste Wil, een organisatie die vindt dat iedereen het recht heeft om zijn eigen levenseinde te bepalen.

Lees meer »

“Je kan nog veel zeggen, maar niet meer met de botte bijl”: Han Coucke en Zoe Bizoe naar kiezer met ‘De lijst van Han Solo’

Nee, we zijn géén politieke partij rijker, maar ‘De lijst van Han Solo’ is wel het ontdekken waard. Met de gelijknamige avondvullende show trekt comedian Han Solo doorheen Vlaanderen, in het gezelschap van enkele podiumparels, onder wie burleske-koningin Zoe Bizoe. Wij brachten de twee samen zo’n dikke 50 dagen voor we naar de stembus trekken, voor een unieke inkijk in

Lees meer »

Gemengde reacties bij gescheiden ophaling GF(t): “Wie wekelijks een halfvolle gele zak buitenzet, zal al besparen”

Vorige week werd in Ichtegem voor het eerst een aparte ophaling van GF(t) georganiseerd. En zoals dat steeds het geval is bij veranderingen waren de (gemengde) commentaren niet van de lucht. Zelfs bij de eerste aankondiging werd het idee door sommigen al afgeschoten, terwijl het door anderen dan weer zeer positief onthaald werd.
The post Gemengde reacties bij gescheiden ophaling

Lees meer »

Meesteroplichter Piet Van Haut krijgt twintig maanden cel omdat hij vriendin 56.000 euro afhandig maakte

De bekende meesteroplichter Piet Van Haut (56) is in beroep veroordeeld tot twintig maanden cel en een boete van 3.000 euro. Hij gaf via een bankkaart van een Knokse vriendin 56.000 euro uit. “Maar we hebben die kaart samen aangevraagd en ik mocht ze gebruiken”, beweerde hij.
The post Meesteroplichter Piet Van Haut krijgt twintig maanden cel omdat hij vriendin

Lees meer »