Gezinsbond van Wijtschate houdt grote paaseierenraap

Al voor de 32ste keer organiseerde de Gezinsbond van Wijtschate een grote paaseierenraap voor de kinderen van het dorp.

Het was de paashaas zelf die de kinderen kwam helpen bij het zoeken naar de vele paaseitjes. Alle eitjes werden nadien netjes verzameld om vervolgens eerlijk verdeeld te worden onder de grote groep kinderen. Voor drie bestuursleden van de Wijtschaatse Gezinsbond betekende deze activiteit meteen ook hun afscheid. Conny Deklerck, Brigitte Gouwy en Lieve Sagaer zetten na vele jaren van inzet hun activiteiten als bestuurslid stop.

(foto EF)

The post Gezinsbond van Wijtschate houdt grote paaseierenraap is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oekraïner Dmytro werd verliefd op Tielt en klooster van Paterskerk: “Ik kom terug om een film te draaien over Tielt”

Ik scrol door Facebook, een beetje op automatische piloot, want het is niet mijn favoriete sociale medium. Mijn aandacht wordt getrokken door een post in de groep ‘Tielt’: ik zie prachtige foto’s van de voormalige Paterskerk. Dan merk ik de naam op van de fotograaf: Dmytro Senyshyn. Ik ga naar zijn profiel en bespeur een Oekraïense vlag. Wie is deze

Lees meer »

PAOK-fans zorgen voor woelige avond in Brugge waarbij enkele agenten gewond raken: “Moesten ingrijpen om veiligheid te garanderen”

De doortocht van de 2.000 Griekse supporters in Brugge is niet zonder slag of stoot verlopen. Zoals vooraf gevreesd zorgden vooral de PAOK-fans zónder ticket voor problemen. In die mate zelfs dat de politie op een bepaald moment het waterkanon moest inzetten. “Er zijn supporters zonder ticket het stadion binnengeraakt”, beseft de politie. Enkele agenten raakten bij de schermutselingen gewond.<br

Lees meer »

Hond lijkt voldaan na vernietigen van zetel, baasje misnoegd: “Maar kan niet lang boos blijven op die lieve ogen”

De Amerikaanse Paul Gervais wist niet wat hij zag toen hij dinsdag thuis kwam van zijn werk. De hond, Princess Tsunami, had de hele zetel kapotgebeten. “Ik was zo kwaad”, laat hij weten. “Maar dat heeft uiteindelijk niet lang geduurd, ik kan niet lang boos blijven op die lieve ogen.” Paul heeft wel geleerd uit zijn fouten: “Princess Tsunami mag

Lees meer »

Dit deed Conner Rousseau de maanden voor zijn comeback: crisiscommunicatie voor ziekenhuis en drie maal per week met de trein naar Amsterdam

Wat heeft Conner Rousseau (31) gedaan na zijn ontslag als Vooruit-voorzitter en zijn comeback als lijstduwer vandaag? Bekomen van “de nachtmerrie”, dat zeker. We vroegen aan ingewijden hoe het Rousseau verging: hij trok naar Brazilië, pendelde drie keer in de week naar Amsterdam en speechte voor bedrijfsleiders. Een overzicht van de voorbije maanden in het leven van Conner Rousseau. “Hij

Lees meer »

Europees Parlement stemt vandaag over migratiepact: wat betekent dat voor België? 5 vragen aan Hendrik Vos

Het nieuwe migratiepact wordt na jarenlange onderhandelingen vandaag goedgekeurd door het Europees Parlement. Of kan het nog worden geblokkeerd? Wat betekent het akkoord voor ons land? En hoe zal het de instroom van asielzoekers veranderen? “In de praktijk zijn er maar weinigen die hier écht in geloven”, zegt professor Europese politieke Hendrik Vos (UGent).

Lees meer »

LIVEBLOG PSG-BARCELONA (21u, LIVE op VTM2/VTM GO). “Ach ja, je kent hem”: Xavi reageert koeltjes op steekje van Luis Enrique

Vanavond staat de heenwedstrijd tussen PSG en FC Barcelona op het programma. Beide ploegen strijden voor een plaats in de halve finale van de Champions League. De laatste keer dat de twee ploegen tegenover elkaar stonden, trok PSG aan het langste eind. Wie zet zichzelf in polepositie voor een mogelijke halve finale? Kijk vanavond live op VTM2 of VTM GO,

Lees meer »

Diamantsector ontkent spanningen binnen raad van bestuur

Het vertrek van Ari Epstein als CEO bij Antwerp World Diamond Center (AWDC) heeft niets te maken met spanningen binnen het bestuur over maatregelen tegen Russische diamanten. Dat zegt de vertegenwoordiger van de diamantindustrie althans in een persbericht vrijdag, naar aanleiding van de speculaties over dat vertrek.

Lees meer »

LIVEBLOG ARSENAL-ASTON VILLA. Profiteren Trossard en co van uitschuiver Liverpool om leider in Premier League te worden?

Rode Duivels Leandro Trossard en Youri Tielemans kijken elkaar in de ogen in het Emirates Stadium. The Gunners kunnen, dankzij de uitschuiver van Liverpool, alleen aan de leiding komen in de Premier League. Aston Villa en Youri Tielemans hebben de winst evenzeer nodig om mee te blijven doen voor een plaats in de Champions League. Volg de match op de

Lees meer »