Geldmarkt ziet ECB rente sneller verlagen dan Fed

17:51 Lagere Europese inflatiecijfers bevestigen dat de Europese Centrale Bank (ECB) ruimte heeft om in juni de rente te verlagen. Tegelijk groeit de speculatie over uitstel van de Amerikaanse renteverlagin… 

Meer krantenkoppen in België

Volgende week mogelijk bemiddelaar aan de slag bij VRT

Mogelijk kan volgende week al een bemiddelaar worden aangesteld die het vertrouwen tussen personeel en directie bij de openbare omroep VRT moet helpen herstellen. Dat heeft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aangekondigd in het Vlaams Parlement. Volgens de vakbonden heeft de directie al een “ernstige kandidaat” voorgesteld.

Lees meer »

Basket Izegem One pakt titel in eerste provinciale: “Afspraak met de geschiedenis”

De One van Basket Izegem kende een onwaarschijnlijk sterk seizoen in eerste provinciale. Na 21 wedstrijden verloor het nog geen enkele wedstrijden. Dat sterke seizoen zagen ze vrijdagavond bekroond met de titel na een 22ste overwinning op het veld van eerste achtervolger Wytewa Roeselare.
The post Basket Izegem One pakt titel in eerste provinciale: “Afspraak met de geschiedenis” appeared first

Lees meer »

HERBELEEF. “Ik heb het eens kunnen zeggen. Nu kruip ik weer in mijn schulp”: dit was het eerste interview van Bart De Pauw

“Ik heb die vrouwen nooit bewust pijn willen doen.” Bart De Pauw (55) heeft dinsdagavond zijn eerste interview in maar liefst zeven jaar tijd gegeven. Dat deed de televisiemaker in een open en uitgebreid gesprek met Gert Verhulst in ‘De tafel van Gert’. Herbeleef hier de hoogtepunten van de uitzending. “Mijn grootste fout? Ik heb heel veel vervelende berichtjes gestuurd.”

Lees meer »