Geldmarkt ziet ECB rente sneller verlagen dan Fed

17:51 Lagere Europese inflatiecijfers bevestigen dat de Europese Centrale Bank (ECB) ruimte heeft om in juni de rente te verlagen. Tegelijk groeit de speculatie over uitstel van de Amerikaanse renteverlagin… 

Meer krantenkoppen in België

“We hadden verwacht dat het leger harder zou zijn”: onze reporter wordt 10 dagen reservist in het Belgisch leger

Soldaten laten pompen voor straf, mag niet meer in het Belgisch leger. En voor reservisten zijn onderofficieren en officieren sowieso mild, stelt onze reporter Kasper Goossens vast tijdens zijn tiendaagse opleiding. Vrijwilligers zoals hij, ziet Defensie maar al te graag komen. “Reservisten radbraken, zou een héél slechte pr- en hr-tactiek zijn”, schrijft hij. “Toch heb ik afgezien.”

Lees meer »

Arts mag nooit meer werken na masturberen tijdens videogesprek met patiënte

Een plastisch chirurg mag zijn beroep niet meer uitoefenen, omdat hij in een videoconsult met een patiënte zichzelf heeft bevredigd. “Ernstig seksueel grensoverschrijdend gedrag”, noemen tuchtrechters in Nederland dat vrijdag. Een rechtbank had de arts eerder dit jaar veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden en een schadevergoeding van 500 euro.

Lees meer »

Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand”

Op de vooravond van het nieuwe volleybalseizoen zijn de dames van Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer. Evelien De Vrieze loodste Menen vorig seizoen van Promo 4 naar Promo 3.
The post Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand” appeared first on KW.be.

Lees meer »