Fluvius grijpt in om uitval zonnepanelen te voorkomen

Het aantal maandelijkse klachten over uitvallende zonnepanelen piekte in het voorjaar van 2023, tot drie keer hoger dan een jaar voordien. Fluvius neemt bijkomende maatregelen.

 

Meer krantenkoppen in België

Speler van de Eeuw Jules Verriest kiest zijn beste elf uit 125 jaar Cercle: “Vaak van mijn hart een steen moeten maken”

Cercle Brugge viert feest. Met 5 op 9 zijn ze alvast sterk gestart in de Champions’ play-offs. Zondag viert heel groen-zwart tegen landskampioen Antwerp nog eens het 125-jarige bestaan met een jubileumfeest. Hét moment om icoon Jules Verriest, 77 jaar intussen, zíjn favoriete elftal uit 125 jaar Cercle te laten samenstellen. Nou ja, uit de tweede helft daarvan.
The post

Lees meer »

“Onze band zal alleen maar sterker worden”: Ploegmaats en vriendinnen Justine Ghekiere en Julie Van de Velde klaar voor Luik-Bastenaken-Luik

Zondag wordt met Luik-Bastenaken-Luik het klassieke luik van het voorjaar neergelegd. Bij de mannen is het vooral uitkijken naar Mauri Vansevenant. Bij de vrouwen kijken we als West-Vlamingen dan weer reikhalzend uit naar het duo Justine Ghekiere (27) en Julie Van de Velde (30). Een gesprek met twee ploegmaats en vriendinnen.
The post “Onze band zal alleen maar sterker worden”:

Lees meer »

Dit is hoe Israël meer dan 300 Iraanse drones en raketten kon neerhalen

Bijna alle drones en raketten die Iran in de nacht van zaterdag op zondag op Israël lanceerde, konden onderschept worden en misten hun doel. Dat lieten de Israëlische en Amerikaanse autoriteiten kort na de aanval weten. Maar hoe is Israël er precies in geslaagd om de meer dan 300 projectielen neer te halen? Wij leggen het even uit.

Lees meer »

Elisabeth Scholaert stopt binnenkort met volleybal

Na een volleybalcarrière van meer dan 16 jaar is het mooi geweest voor libero Elisabeth Scholaert. De Langemarkse van Sportiva A neemt na volgende week afscheid van haar geliefde hobby.
The post Elisabeth Scholaert stopt binnenkort met volleybal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie onderzoekt of dader van steekpartij in Sydney vrouwen viseerde

De dader van de steekpartij in Sydney van afgelopen weekend had het vermoedelijk gemunt op vrouwen. Dat zegt de lokale politie. Videobeelden tonen aan dat de man zich richtte op vrouwen en dat hij mannen ongemoeid liet. 5 van de 6 dodelijke slachtoffers zijn vrouwen en ook de meeste gewonden zijn vrouwen. De politie onderzoekt nu of vrouwen ook effectief

Lees meer »