Extra schorsing voor Kompany? Engelse voetbalbond roept Burnley-coach op het matje na uitlatingen tegenover refs

Als speler is hij in de Premier League nooit op het matje geroepen voor onaanvaardbaar gedrag, als trainer nu wel. Vincent Kompany (37) riskeert meerdere speeldagen schorsing voor zijn ongepaste uitspraken tijdens Chelsea-Burnley van afgelopen zaterdag. 

Meer krantenkoppen in België

“Het was mijn droom om met een auto te rijden”: zware celstraf na joyride met twee gestolen wagens in Knokke-Heist

Een 29-jarige Algerijn heeft voor de Brugse rechtbank 37 maanden effectieve celstraf gekregen voor een reeks diefstallen in Knokke-Heist. Ahmed C. ging ook joyriden met twee gestolen auto’s. En daar had hij een bijzondere uitleg voor.
The post “Het was mijn droom om met een auto te rijden”: zware celstraf na joyride met twee gestolen wagens in Knokke-Heist appeared first

Lees meer »

Tot vier jaar cel voor leveren van kilo’s heroïne en cocaïne in Kortrijk, Roeselare en Ieper: “Drugs zaten in brooddoos die onder wagen kleefde”

Twee mannen en een vrouw uit Noord-Frankrijk hebben voor de Brugse rechtbank tot vier jaar effectieve celstraf gekregen voor drugshandel. De drie werkten voor een bende die op grote schaal heroïne en cocaïne leverde in onze contreien. De manier waarop ze te werk gingen, was opmerkelijk.
The post Tot vier jaar cel voor leveren van kilo’s heroïne en cocaïne in

Lees meer »

Vzw De Nachtlichtjes organiseert jaarlijks feestweekend: “Opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker”

Vzw De Nachtlichtjes organiseert in het weekend van 27 en 28 april haar jaarlijkse feestweekend. Met de opbrengst schrijven ze opnieuw twee teams in voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dit jaar fietsen ze al voor de tiende keer mee.
The post Vzw De Nachtlichtjes organiseert jaarlijks feestweekend: “Opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker” appeared first

Lees meer »

Handel, politiek en devotie van 600 jaar geleden: Brugge zet avontuurlijke Anselm Adornes in de kijker 

In Brugge start een uitgebreid feestprogramma voor Anselm Adornes, geboren in 1424. Hij was een vooraanstaande textielmagnaat, maar ook een vertrouweling van het Bourgondische hof, een diplomaat én een reiziger, die met open vizier naar Jeruzalem en het Midden-Oosten trok. Zijn 600e verjaardag wordt gevierd met een tentoonstelling, een lijvig boek en een reeks concerten en lezingen.

Lees meer »

Gokbedrijf weigert man 1,3 miljoen euro uit te betalen door systeemfout

Een man die de uitslag van 18 sportwedstrijden correct wist te raden en daarmee 1,3 miljoen euro won, krijgt dat bedrag wellicht nooit te zien. Online gokbedrijf Betway wil het bedrag niet uitbetalen omdat de inzettingen ongeldig werden verklaard door een systeemfout. Het gokbedrijf heeft daarmee “mogelijk kwaadwillig gehandeld”, zo meldt De Telegraaf.

Lees meer »

Gokbedrijf weigert man 1,3 miljoen euro uit te betalen door systeemfout

Een man die de uitslag van 18 sportwedstrijden correct wist te raden en daarmee 1,3 miljoen euro won, krijgt dat bedrag wellicht nooit te zien. Online gokbedrijf Betway wil het bedrag niet uitbetalen omdat de inzettingen ongeldig werden verklaard door een systeemfout. Het gokbedrijf heeft daarmee “mogelijk kwaadwillig gehandeld”, zo meldt De Telegraaf.

Lees meer »

Nieuwe lokale partij in Kortrijk: Gezond Verstand is lokaal initiatief dat lijkt op doorstart Lijst Dedecker

In Kortrijk is Gezond Verstand Kortrijk opgericht, een nieuwe lokale partij die zich inspireert op Gezond Verstand Nieuwpoort, de lokale partij van Dimitri Dedecker. Krijgt de doorstart van de rechts-liberale Lijst Dedecker, de droom van de zoon van Jean-Marie Dedecker, op die manier toch vorm? En hoe verhoudt zich dat tot het akkoord tussen de N-VA en Jean-Marie Dedecker over

Lees meer »