Eva De Roo zette zoon ter wereld op tonen van ‘Runaway’ van Kanye West: kan muziek een bevalling vlotter doen verlopen?

Muziek kan een bevalling wel degelijk vlotter doen verlopen áls die de moeder helpt te ontspannen. Dat zeggen gynaecologen Isabelle Dehaene en Jute Richter na de getuigenis van Eva De Roo in ‘Ik vraag het aan’ op VRT 1 over de bevalling van haar eerste kind dat op muziek van Kanye West is geboren. "Waarschijnlijk zit het knuffelhormoon oxytocine hier voor iets tussen." 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Minstens 11 doden en 22 gewonden bij nieuwe raketaanval: “Wereld is niet vastberaden genoeg om Russische terreur te stoppen”

Bij de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv zijn al zeker 11 doden en 22 gewonden geteld. Drie mensen zijn nog vermist, laat minister van Binnenlandse Zaken Ihor Klymenko weten. “De wereld is niet vastberaden genoeg om de Russische terreur te stoppen”, stelt president Volodymyr Zelensky in een bericht op X. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Verzekering moét volgens nieuwe wet ziekenhuiskosten betalen na zelfmoordpoging. Thomas getuigt: “Diep in de put én nog een rekening van 4.600 euro”

Een nieuw goedgekeurd wetsvoorstel moet ervoor zorgen dat wie in het ziekenhuis belandt na een zelfmoordpoging, de kosten niet meer zelf moet betalen. Verzekeringen vorderden die kosten voorheen terug omdat het om een “opzettelijke daad” ging. Net zoals bij Thomas (44), die meer dan 4.000 euro moest betalen: “Gaan we zo om met de meest kwetsbare mensen?”

Lees meer »

Waar staat Open VLD voor?

De Open VLD is sinds 1999 in élke regering actief, met uitzondering van één Vlaamse regeerperiode. Maar waar staat de partij voor? En waar zetten de liberalen op in? Ontdek het in dit handige overzicht.

Lees meer »

Voormalig tieneridool Pim Symoens na woelige jaren terug op VTM: “Na de opnames ben ik op spoedafdeling verzeild”

Z’n deelname aan ‘Star Academy’ maakte van Pim Symoens (40) een onvervalste superster in Vlaanderen, maar daarna maakte hij een bijzonder moeilijke periode door, op financieel én mentaal vlak. “Ik besefte pas te laat hoe goed ik het had”, vertelt de blonde zanger in een interview over z’n parcours na ‘Star Academy’ en z’n keuze om opnieuw deel te nemen

Lees meer »

Veertiger uit Poperinge bijt in kuit van politie-inspectrice: “Ze leefde maanden met de onzekerheid of ze eventueel iets had opgelopen”

Hij was zo’n tien jaar niet meer op vermaakuitstap geweest en toen hij samen met zijn neef nog eens een stapje in de wereld zette, was het meteen goed prijs. Tijdens een feestje kreeg een veertiger uit Poperinge het zwaar aan de stok met securitymensen en met de politie. Een inspectrice kreeg daarbij zelf een ferme beet in haar kuit,

Lees meer »

Trainingsbroek van Club Brugge nekt bromfietsdief: acht maanden celstraf

Een 28-jarige Bruggeling heeft van de rechter acht maanden effectieve celstraf gekregen voor een bromfietsdiefstal. Jeffry D. droeg op het moment van de feiten een enkelband. Als was het vooral zijn opvallende broek die hem verried.
The post Trainingsbroek van Club Brugge nekt bromfietsdief: acht maanden celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diamanten huwelijksgeluk voor Frans en Gerarda

Voor familie en vrienden van het diamanten koppel Gerarda Staessen (80) en Frans Verhulst (82) was KOERS op zaterdag 6 april de plaats van afspraak. Ze werden door schepen van Burgerzaken Stefaan Van Coillie namens het stadsbestuur voor hun 60ste huwelijksverjaardag in de bloemetjes gezet.
The post Diamanten huwelijksgeluk voor Frans en Gerarda appeared first on KW.be.

Lees meer »