Eva Daeleman overwon depressie met hallucinerende paddenstoelen: “Ik heb visioenen gekregen, veel gedanst en heb uren liggen lachen”

“Ik heb me enorm schuldig gevoeld.” Begin vorig jaar kampte Eva Daeleman (34), oud-omroepster en sidekick van Peter Van de Veire op MNM, met een zware depressie. Dat had ook een grote impact op haar gezin. In haar boek ‘Kwijt’ schrijft ze die moeilijke periode van zich af en vertelt ze over de weg naar herstel dankzij een paddo-trip. Een uitgebreid gesprek over die hallucinerende sessies, haar nomadenleven en of ze ooit nog terugkeert naar een job in de media. 

Meer krantenkoppen in België

T1 Nico Rogge strijdt met KZ Dentergem voor eindronde

Vierdeprovincialer KZ Dentergem is nog volop in strijd voor een eindrondeticket. Vorige week donderdag haalde het team van coach Nico Rogge opnieuw zwaar uit, namelijk 2-7 winst op het veld van Aalbeke sport B. Daardoor staat men nu op een gedeelde vierde plaats.
The post T1 Nico Rogge strijdt met KZ Dentergem voor eindronde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tot twee jaar cel voor bijzonder gewelddadige strafexpeditie voor drugsschuld: “Jullie waren beestachtig”

Vijf mannen zijn gestraft, omdat ze een bijzonder gewelddadige strafexpeditie ondernamen nadat een 41-jarige man een levering cocaïne niet wilde betalen. Ze sloegen zijn woning kort en klein en lieten de bewoner zwaargewond achter. De 21-jarige aanstoker en leider van de bende kreeg twee jaar effectief, de rest werd lichter gestraft. “Jullie waren gewoon beestachtig tijdens de feiten”, sneerde de

Lees meer »

KIJK. ‘Bompa Bockie’ wordt al meteen geconfronteerd met de realiteit: “Jij zit op de plaats van Bert, hij overleed onlangs aan een harstilstand”

Bockie De Repper (39) krijgt in de eerste aflevering van ‘Bompa Bockie’ een vaste plek toegewezen tijdens het middagmaal. Wanneer hij probeert een praatje te slaan met de mannen, wordt hij al snel de mond gesnoerd. “Het eten zelf moet wel rustig gebeuren. Je mag je mond wel open doen, maar niet heel de tijd liggen babbelen”, zegt een van

Lees meer »

Van 299 tot meer dan 3.000 euro per nacht: in dit luxehotel ging Wout van Aert uitwaaien na zijn operatie

In de voetsporen van Paris Hilton en David Beckham. Wout van Aert (29) ging na zijn zware val en operatie uitblazen in ‘La Réserve’ in Knokke-Heist. Niet zomáár een resort, wel het eerste vijfsterrenhotel aan de kust. Dankzij ondernemers Marc Coucke en Bart Versluys, die er vorig jaar minstens tien miljoen euro inpompten. Voor één nacht moet u wel minstens

Lees meer »

Man (67) belandt met auto in gracht, toevallig passerende brandweerman en voorbijganger starten reanimatie: “Hopelijk heeft dat zijn leven gered”

Een 67-jarige man uit Veurne is zondagmiddag met zijn auto in de gracht gereden in Kaaskerke, bij Diksmuide. Dat gebeurde wellicht nadat de man onwel werd. Een voorbijganger en een toevallig passerende brandweerman hebben hem meteen gereanimeerd tot de komst van de hulpdiensten. “Hopelijk hebben ze zo leven gered”, klinkt het bij de brandweer. De man ligt in kritieke toestand

Lees meer »

En plots wordt zon ‘verduisterd’ door testikels tijdens live-uitzending: “Ze hadden de beelden maar moeten controleren”

In delen van de VS en Mexico werd maandag gefascineerd naar de hemel getuurd tijdens de volledige zonsverduistering. Een Mexicaans nieuwskanaal wijdde een live-uitzending aan het spectaculaire fenomeen en had kijkers gevraagd om hun beelden in te zenden. Maar dat beeldmateriaal had RCG Media beter even bekeken voor ze het uitzonden: op een bepaald moment werd de zon ‘verduisterd’ door

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israël wil Iran prijs laten betalen “op het gepaste moment”

Bij de Iraanse aanval met meer dan 200 drones en raketten op Israël zijn ten minste 32 mensen gewond geraakt en is lichte schade aan een legerbasis aangericht. De VN-Veiligheidsraad komt zondag bijeen om de aanval, op verzoek van Israël, te bespreken. Israël wil dat de Iraanse Revolutionaire Garde tot terreurgroep wordt verklaard. Het Israëlisch oorlogskabinet zal later bespreken hoe

Lees meer »

Woonzorgcentrum wordt na ruim 2 jaar van lijst verhoogd toezicht gehaald: “Het was een lange weg om orde op zaken te stellen”

Een nieuwe directeur, meer personeel en een goede verstandhouding met de bewoners: dat was er nodig om de tekortkomingen weg te werken. Woonzorgcentrum James Ensor in Oostende – het duurste woonzorgcentrum in de ruime regio – kwam in 2021 op de lijst van verhoogd toezicht terecht en is daar na meer dan 2 jaar eindelijk afgeraakt. “Het is een lange

Lees meer »

Bar Blyss blikt terug op succesvol openingsweekend

Avelgemnaar Bjorn Spitaels (33) stond zaterdag voor de vuurdoop van zijn nieuwe kindje Bar Blyss aan de voet van de Koppenberg in Oudenaarde. Hij mikt op een heel breed publiek en biedt een mix van lokale biertjes, cocktails en apérohapjes aan. “Wij willen iets verzorgdere apéro serveren dan eeen simpele kaas- en salamiplank.”
The post Bar Blyss blikt terug op

Lees meer »