Een derde van alle psychiatrische patiënten bij ZNA Antwerpen is dak- of thuisloos

Bij de ZNA-ziekenhuizen Cadix en Stuivenberg in Antwerpen merken ze dat veel psychiatrische patiënten dak- of thuisloos zijn. "62 van onze 210 patiënten zitten in die situatie. Als ze nergens heen kunnen blijven ze na hun behandeling soms ‘plakken’ in de afdeling", zegt directeur patiëntenzorg Mario Barremaecker. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. 59-jarige Lenny Kravitz heft met gemak gewichten … in een leren broek

Lenny Kravitz wordt dit jaar 60, maar heft nog steeds gewichten alsof hij tientallen jaren jonger is. De zanger toont hoe hij traint in een nieuwe Instagram-video, maar zijn volgers merken nóg iets indrukwekkend op. Kravitz traint namelijk in een leren broek en heeft dikke laarzen aan. Na wat zweten zit zo’n outfit ongetwijfeld niet meer erg comfortabel, maar daar

Lees meer »

Zeven jaar celstraf voor pedofiel (27) met wansmakelijk ‘naaktfotospel’: “Minderjarige meisjes waren makkelijk te domineren”

De 27-jarige Jens H. uit Kontich is veroordeeld tot 7 jaar effectieve celstraf voor het seksueel misbruik en/of de verkrachting van een twintigtal meisjes tussen 10 en 16 jaar. De rechtbank beveelt ook de onmiddellijke aanhouding van Jens H. die niet opdaagde voor het vonnis. Hij lokte minderjarige meisjes in de val via chatkanaal Snapchat. “Level 1 in zijn spel:

Lees meer »

IMF-topvrouw Georgieva volgt zichzelf op

Topvrouw Kristalina Georgieva krijgt een tweede termijn als hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Haar herbenoeming was al zeker, omdat ze de enige kandidaat was om de internationale financiële instelling te leiden na september. Dan loopt haar eerste termijn van vijf jaar af.

Lees meer »

Recordaantal verkeersboetes voor De Lijn-chauffeurs

De chauffeurs van De Lijn hebben vorig jaar een recordaantal en een recordbedrag aan verkeersboetes gekregen. Zo bericht De Tijd woensdag op basis van cijfers die de Vlaamse Parlementsleden Orry Van de Wauwer en Sofie Mertens (beiden CD&V) opvroegen bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD).
The post Recordaantal verkeersboetes voor De Lijn-chauffeurs appeared first on KW.be.

Lees meer »