Een blinde kater, een kattin met aids en een hond met één oog: dit koppel geeft ze allemaal een plaats

Een schoonheid is hij niet, Kamiel. Een mopshond van 12 jaar die ook nog eens een oog mist. Hij leek gedoemd om vooral altijd in het asiel te blijven. Maar een koppel had nog een plaatsje voor hem, in hun huis vol gehandicapte huisdieren.

 

Meer krantenkoppen in België

Werken aan ecoduct in Hallerbos lopen wat vertraging op

De werken aan het ecoduct in het Hallerbos in Halle verlopen naar wens, maar hebben wel al een paar weken vertraging opgelopen. De 1e koker van het ecoduct is klaar, en er wordt momenteel aan de 2e koker gebouwd. Als alles goed gaat moet het ecoduct voor de winter klaar zijn.

Lees meer »

KIJK. Ingestorte wegen en vliegveld onder water: noodweer zorgt voor zware overstromingen in Dubai

De Verenigde Arabische Emiraten kampen met overstromingen in grote delen van het land. Zware regenval en windstoten liggen aan de oorzaak van die overstromingen. Onder andere in delen van Dubai zijn hulpdiensten uitgerukt vanwege ondergelopen wegen. Er wordt gevraagd weg te blijven van stranden en valleien. Ook andere Golfstaten hebben te maken met noodweer. In buurland Oman zijn de afgelopen

Lees meer »

Luchtvaartmaatschappijen betalen voor minder dan kwart van hun CO2-uitstoot in Europa: “Passagiers betalen meer voor koffie op luchthaven”

Alle passagiersvluchten die vorig jaar in Europa vertrokken, stootten samen evenveel CO2 uit als 80 miljoen benzinewagens op een jaar tijd. Maar de luchtvaartmaatschappijen moesten via emissiehandelsystemen voor minder dan een kwart van die emissies betalen. Dat klaagt de ngo Transport & Environment, die strijdt voor milieuvriendelijker vervoer, aan in een nieuw rapport. “Passagiers betalen meer voor hun koffie op

Lees meer »

Dode en gewonden bij kabelbaanongeval in Turkije

Bij een ongeval met een kabelbaan in het Turkse Antalya is vrijdag één persoon om het leven gekomen. Zeven anderen zijn gewond geraakt. Nadat een pijler van de kabelbaan was ingestort, is een cabine in bergachtig gebied neergestort, meldt de Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Ali Yerlikaya, op X.

Lees meer »

Eén op drie beleggers wil investeren in kunstbeleggingsfonds: klinkt sexy, maar heb je ook rendement?

Vier op de tien beleggers denken dat een belegging in kunst de komende tien jaar meer zal opleveren dan een gediversifieerde aandelenportefeuille. Dat blijkt uit de ING-beleggingsbarometer. Is het slimmer om een schilderij van een veelbelovend kunstenaar te kiezen boven aandelen van bedrijven die toonaangevend zijn in biotechnologie of artificiële intelligentie? “Om in kunst te investeren heb je heel wat

Lees meer »

“Topjaar voor onze club”: TTC Westhoek A kampioen in tweede provinciale

De eerste ploeg van TTC Westhoek pakte dit seizoen de titel in tweede provinciale in het tafeltennis. Met nog twee ontmoetingen voor de boeg is de ploeg nog ongeslagen. TTC Westhoek is een fusie van de clubs uit Ieper en Heuvelland.
The post “Topjaar voor onze club”: TTC Westhoek A kampioen in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bart De Pauw in ‘De tafel van Gert’: “Ik hoop op een gesprek met de vrouwen, ik wil niets liever dan zeggen dat het me spijt”

Na zeven jaar van stilzwijgen heeft Bart De Pauw dinsdagavond een uur lang zijn verhaal mogen doen in De tafel van Gert op Play4. Daarin verontschuldigde de tv-maker zich bij zijn slachtoffers, benadrukte hij dat de documentaire Het proces dat niemand wou een eenzijdig beeld schept waarin hij zichzelf niet herkent, en getuigde hij over de weerslag die de affaire heeft

Lees meer »

Twee kitesurfers even in nood voor kust van Nieuwpoort

In Nieuwpoort kwam vrijdagmiddag rond 16.40 uur een oproep binnen voor de hulpdiensten voor twee kitesurfers die in nood verkeerden in zee. Volgens de oproeper ging het om een blauwgeklede en roodgeklede kitesurfer die afdreven van de waterlijn en richting het staketsel dreven.
The post Twee kitesurfers even in nood voor kust van Nieuwpoort appeared first on KW.be.

Lees meer »