Dylan Vens tegen ex-club Ingelmunster

KFC Lendelede werd vorig seizoen kampioen in derde provinciale C. Dat ze het in hun eerste seizoen in tweede provinciale B meteen zo goed zouden doen, had niemand durven te dromen. Er vallen bovendien in de resterende wedstrijden nog wat punten te rapen.

“Iedereen had gehoopt om zo’n goed seizoen te draaien, maar dat hadden we allen niet verwacht als nieuwkomer in tweede provinciale”, opent de 27-jarige spits Dylan Vens uit Meulebeke. “Ik denk dat we dit jaar ons hebben opgesteld als een lastig elftal om het tegen op te nemen. Het collectief goed zetten van onze ploeg heeft gezorgd dat we een zorgeloos jaar beleven in tweede provinciale.”

Lendelede moet het dit seizoen nog opnemen tegen Beveren-Leie dat tweede staat, maar ook nog tegen Zonnebeke, Nieuwkerke en Ingelmunster die in de rechterkolom geklasseerd staan en waar er dus nog punten gesprokkeld kunnen worden. Te beginnen met Ingelmunster dat voorlaatste staat. “Ingelmunster is een ploeg die beneden zijn stand staat in deze reeks met de kwaliteiten waarover hij beschikt”, weet Dylan. “Ze zullen alles uit de kast halen om die drie punten bij ons te komen halen.”

Dylan neemt het zaterdag op tegen zijn ex-club waar hij nog heel wat spelers kent. “Toch vat ik deze wedstrijd aan zoals iedere andere wedstrijd. Ik wil altijd winnen. Maar natuurlijk is er een extra motivatie om drie punten te halen tegen mijn ex-ploegmakkers.”

Linkerkolom

Niet alleen voor Dylan is het een belangrijke wedstrijd. Zo’n derby leeft bij beide ploegen. “Voor onze spelerskern is dit een belangrijk duel dat we willen winnen. Het zou de kers op de taart zijn om de derby thuis te winnen voor ons goede seizoen dat we dit jaar spelen. We zijn het hele jaar eigenlijk altijd in de top acht blijven staan en het zou mooi zijn als we dit jaar in de linkerkolom kunnen afsluiten.” (RV)

Zaterdag 6 april om 19 uur: KFC Lendelede – SV Ingelmunster A.

The post Dylan Vens tegen ex-club Ingelmunster is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Al een derde van Oekraïens grondgebied aangetast door mijnen en munitie: oorlog veroorzaakt ongeziene milieuschade

Door de oorlog in Oekraïne raken de bodem, de landbouwgrond en het water voor lange tijd verontreinigd. Na elke granaatinslag sijpelt er een cocktail van chemische stoffen in de grond. Honderden fabrieken waar toxisch afval opgeslagen lag, zijn tot puin herleid. En ook het zeewater dreigt vervuild te raken, al doet de biodiversiteit het in de Zwarte Zee momenteel opvallend

Lees meer »

Nieuwe bodycambeelden tonen hoe Trump-schutter dood op dak wordt aangetroffen

De 20-jarige Thomas Crooks was op 13 juli verantwoordelijk voor de mislukte aanslag op Donald Trump tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania. De man werd vlak na zijn poging doodgeschoten door de Secret Service. Pas vrijgegeven bodycambeelden, gemaakt door de politie van Butler County, tonen hoe de veiligheidsdiensten proberen uitzoeken wat er precies gebeurd is, terwijl ze naast het lichaam van

Lees meer »

Marjolein Acke uit ‘Sing Again’ en Helmut Lotti samen in ‘Tien om te zien’: “Maar ik zal nooit met hem op een vliegtuig stappen”

“Helmut Lotti mag mij altijd bellen.” Marjolein, de winnares van ‘Sing Again’, droomt al jaren van een duet met Helmut Lotti en komende zondag kan de VTM-kijker met eigen ogen zien hoe de droom van de 17-jarige sopraan uitkomt. Tijdens ‘Tien om te zien’ brengt het tweetal een nummer van Lotti’s eerste ‘Goes Classic’-album. Al had Marjolein wel een opvallende

Lees meer »