Drie doden bij vermoedelijk drugslabo in Poederlee, vierde slachtoffer in levensgevaar

In Poederlee in de Kempen zijn drie doden gevallen in een vermoedelijk drugslabo. Dat heeft de redactie van Gazet van Antwerpen uit goede bron vernomen. Een vierde slachtoffer verkeert in levensgevaar en wordt gereanimeerd.

 

Meer krantenkoppen in België

Stijn Stijnen verweert zich na stevige schorsing na slag aan broer: “Bond moet zich ook aan regels houden”

Voor de Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal is vrijdagnamiddag het dossier van coach Stijn Stijnen van Patro Eisden Maasmechelen behandeld. Het Disciplinair Comité schorste de ex-keeper voor een duw/slag aan zijn broer en het onrechtmatig betreden van het veld. Hij liep in totaal zo (opgeteld met een oude schorsing) zes speeldagen schorsing op. Zijn advocaat Walter Van Steenbrugge stelde de

Lees meer »

Risico om te overlijden bijna vijf keer hoger in sommige ziekenhuizen: grote verschillen in behandeling na beroerte

De kans om snel de juiste behandeling te krijgen na een beroerte varieert sterk tussen ziekenhuizen. Dat is ook zo voor het risico op complicaties. In sommige ziekenhuizen is het risico om te overlijden zowaar bijna vijf keer hoger dan in andere. Dat schrijft ‘De Morgen’ dinsdag op basis van een analyse door het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg

Lees meer »

Ongezien: provocerende ‘Dibu’ Martínez krijgt tweede keer geel, maar moet niet van veld en wordt wéér held

Dé man van de Europese voetbalavond donderdag: Emiliano Martínez. De excentrieke Argentijnse doelman deed zijn kunststukje van de recente WK-finale in Qatar tegen Frankrijk helemaal over. In Lille – Aston Villa kroonde hij zich ondanks twee keer geel weer tot onvervalste held van de penaltyreeks. Met dank aan een regel waarvan haast niemand weet van had. Resultaat: het Villa van

Lees meer »

“Hij dreigde met kogel, brandstichting en messteken”: slachtoffers getuigen over belaging door dezelfde ex-partner

Ondanks een opgelegd contactverbod bleef de ex van Ann haar maandenlang berichten sturen en opzoeken. Ondertussen was hij ingetrokken bij een nieuwe vriendin, die hij ook begon te bedreigen en belagen. De twee slachtoffers vragen zich af waarom er niet eerder ingegrepen werd. “Gelukkig steunen wij elkaar, maar zoiets heeft enorm veel impact op je leven.”

Lees meer »

Tattooactie KV Oostende levert 840 euro op

De supporters van KV Oostende konden eind maart in de nieuwe tattooshop ‘Cirusso Art’ in de Alfons Pieterslaan 43 voor slechts 20 euro een heuse KVO-tatoeage laten zetten. Ze hadden de keuze uit verschillende ontwerpen, waaronder het logo van de voetbalclub.
The post Tattooactie KV Oostende levert 840 euro op appeared first on KW.be.

Lees meer »