Down2Earth investeert in onderhoudsproducten voor tuinmeubilair

18:44 De Vlaamse investeringsmaatschappij Down2Earth stapt in het kapitaal van Golden Care, een onderneming die zich toelegt op onderhoudsproducten voor buitenmeubilair. 

Meer krantenkoppen in België

Kat jaagt zwarte berenwelp een boom in: “Eet mijn Sly niet op alstublieft”

Kunnen katten actiefilms van Sylvester Stallone bekijken? Als het van deze video afhangt misschien wel. ‘Sly’, een zwart-witte kat, kwam een berenwelp tegen in de tuin en wist meteen wat te doen: er achteraan lopen. Een vrouw kon al lachend alles op beeld vastleggen en vroeg heel vriendelijk: “Eet mijn Sly niet op, alstublieft.” Waar de beelden precies vandaan komen,

Lees meer »

Emma Watson is al 5 jaar niet meer te zien in films: dit is waarom

Waarom is ‘Harry Potter’-ster Emma Watson (34) al vijf jaar afwezig van het grote scherm? In een interview met de ‘Financial Times’ vertelde de actrice dat ze een stapje terug heeft gezet in de filmwereld opdat ze zich “opgesloten” voelde in de promotie van haar rollen. “Ik vond het echt moeilijk om iets te verkopen waar ik niet veel controle

Lees meer »

Na voorwardelijke celstraf voor ‘Temptation’-Megan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldpleging

Niet alleen ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever (24) moet boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Ook haar ex-verloofde Dennis Roos – bekend van ‘Ex on the beach’ – had het vandaag vlaggen in de rechtbank. De Nederlandse realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Dat meldt het Nederlandse

Lees meer »

Hier is het (bijna) het hele jaar zomer

Ze worden steeds zeldzamer: de zaken waar de uitbater elk product door en door kent, waar service belangrijker is dan kortingen en waar het erfgoed niet alleen schuilt in de gevel en het interieur, maar ook in de mensen zelf. Omdat hun winkel uitbaten een erezaak is geworden. Deze week slaan we – haha – onze tenten op in Bredene,

Lees meer »

“Iedereen vindt het spijtig dat ik stop”: Sofie (89) organiseert haar allerlaatste miniatuurfestival in Nieuwpoort

In de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Nieuwpoort heeft voor de laatste keer het internationaal miniaturenfestival plaatsgevonden. Organisatrice Sofie Gonnissen is bijna negentig jaar en houdt het voor bekeken. “Iedereen vindt het spijtig dat ik stop.” Maar niemand staat klaar om over te nemen.
The post “Iedereen vindt het spijtig dat ik stop”: Sofie (89) organiseert haar allerlaatste miniatuurfestival in Nieuwpoort appeared first

Lees meer »

Bekend Alveringems familiebedrijf Minipri nv zoekt opvolger: “Huidig concept blijft hopelijk bestaan”

Het familiebedrijf van de familie Markey – Minipri nv aan de Westover – staat te koop. Stamvader Marc Markey (76) en zijn echtgenote Marie-Christine (73) zouden stilaan wat meer van hun pensioen willen genieten en dochter Caroline (50), die sinds 2012 de zaakvoerster is, ziet het zonder de medewerking van haar ouders niet zitten.
The post Bekend Alveringems familiebedrijf Minipri

Lees meer »