De U21 A van Basket Midwest Izegem

De U21 A van Basket Midwest Izegem, met boven van links naar rechts: Kyléan Desseyn, Gilles Damman, Thuur Derammelaere, Joris Verbrugge, Raf Bauwens en coach Dirk Brouns. Onder van links naar rechts: Brent Vanpoucke, Rémi Desplenter, Robbe Geeraerts, Mathis Callewaert en Arne Trogh.

(RV/foto RV)

The post De U21 A van Basket Midwest Izegem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

DE GROTE JONGERENPEILING. Carl Devos over steun van linkse jongeren voor rechtse standpunten: “Het idee ‘voor wat, hoort wat’ zit ingebakken”

Jonge kiezers die voor linkse partijen stemmen, steunen vaak erg rechtse standpunten over migratie. Dat blijkt uit De Grote Jongerenpeiling van HLN en ‘VTM NIEUWS’. Zo vindt meer dan de helft van de 18- tot 23-jarige Vooruit-stemmers dat immigranten eerst moeten werken voor ze van onze sociale zekerheid kunnen genieten. Opmerkelijk, maar niet verrassend, vindt prof Carl Devos. Hoezo? En

Lees meer »

Leerlingen in zorgopleiding niet klaar voor arbeidsmarkt, vindt drie kwart van de leerkrachten: “Gevaar voor de zorg”

Leerlingen zijn na het zesde jaar gezondheidszorg in het secundair onderwijs niet klaar voor de arbeidsmarkt, vindt drie kwart van de leerkrachten. Dat wijst een bevraging van de Belgische federatie voor zorgkundigen (BEFEZO) uit, meldt VRT NWS. Terwijl zorgkundigen steeds meer taken moeten uitvoeren, zou de kwaliteit erop achteruitgaan. BEFEZO trekt nu aan de alarmbel.

Lees meer »

Meer en kleinere microplastics ontdekt op Antarctica

Op Antarctica bevinden zich meer en kleinere plastics dan tot nu toe gedacht. 98 procent van de plasticdeeltjes is kleiner dan 300 micrometer, blijkt uit Zwitsers onderzoek. Vorig onderzoek richtte zich vooral op grotere microplastics waardoor een groot deel van de deeltjes niet opgemerkt werden.

Lees meer »

Aangroei werkzoekenden piekt

18:05 De aangroei van nieuwe werkzoekenden bij de arbeidsbemiddelaar VDAB staat op het hoogste peil in vijf jaar. Vooral de industrie draagt bij aan de toename van het aantal werklozen.

Lees meer »

Kevin (32) van frituur en eethuis ‘t Stroatje lanceert nieuwe single: “Zingen is mijn passie, maar de zaak is mijn leven”

Kevin Kestan (32) is trotse eigenaar van frituur en eethuis ‘t Stroatje in Bellegem, maar in bijberoep is hij beginnend artiest. Hij lanceerde deze week een videoclip voor zijn nieuwe single ‘Geniet Van Het Leven’. Een nummer dat origineel van de Nederlandse volkszanger Henk Bernard is, maar samen met producer Bandit stak Kevin het lied in een nieuw jasje. De

Lees meer »

Ierse vicepremier verzekert dat Palestina erkend zal worden als staat

De Ierse vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken en Defensie, Michael Martin, heeft dinsdag gezegd dat de formele erkenning van Palestina door Ierland “zal gebeuren”. Martin zei in de Dáil Éireann, het Ierse parlement, dat hij een formeel voorstel over de erkenning van de Palestijnse staat aan de regering zou voorleggen.

Lees meer »

“Zijn herinnering levendig houden”: nieuwe editie van King’s Cup voor overleden Simon

Familie en vrienden van Simon ‘The King’ Dequeker zetten opnieuw hun schouders onder een nieuwe editie van het voetbaltoernooi King’s Cup. De jongeman nam zijn eigen leven op 6 februari 2018. De derde editie vindt plaats op het stedelijk sportcomplex ‘Don Bosco’ in Poperinge op zaterdag 11 mei. De opbrengst wordt opnieuw verdeeld over vzw ’t Schildpad en Overkop Poperinge.<br

Lees meer »

Geschorste magistraten willen terug aan het werk, politie valt binnen in advocatenkantoor

De twee procureurs die in de nasleep van de affaire rond de gelekte vragen van het magistratenexamen van januari geschorst werden, vechten die schorsing aan. Y.S. en J.L. willen zo snel mogelijk terug aan het werk. Het onderzoek naar de feiten zelf komt ondertussen stilaan op kruissnelheid. Vorige week viel de politie binnen in het advocatenkantoor van de klokkenluider.
The

Lees meer »