De Croo blokt wisselmeerderheden af: ‘Laat ons tot einde bijeenblijven’

16:47 De meerderheidspartijen gaan elkaar niet bestoken met wisselmeerderheden, want dat zou het wetgevende werk dat nog in de pijplijn zit en voor hen van belang is, op de helling zetten. 

Meer krantenkoppen in België

“Hij doet hoofden draaien omwille van z’n uiterlijk, maar heeft meer in z’n mars”: dit is Leo Woodall, rijzende ster in Hollywood

Een knappe kop die gemaakt is voor het scherm, met het talent om net dat tikje meer te zijn dan de doorsnee Netflix-droomjongen: Leo Woodall (27), bekend van de populaire tearjerker ‘One Day’, wordt nu al vergeleken met groten der aarde zoals Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. De Britse acteur zou zelfs overwogen worden als nieuwe James Bond. Wie is

Lees meer »

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Fans van blauw-zwart verzamelen voor ticket- en paspoortcontrole

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

Minder keuzestress voor Tedesco? UEFA neemt maandag beslissing over deadline EK-selectie en mogelijke uitbreiding naar 26 spelers

De Europese Voetbalconfederatie UEFA neemt maandag een besluit over de definitieve deadline van de selecties voor het EK. Dit op vraag van verschillende landen die vinden dat de deadline van 7 juni, een week voor het EK, te vroeg komt. Verschillende bondscoaches hadden ook eerder al gepleit voor het uitbreiden van het aantal spelers in de selecties voor het komende

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zeker acht doden en achttien gewonden bij raketaanval op Oekraïense stad Tsjernihiv

Bij de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv zijn al zeker acht doden en achttien gewonden geteld. Dat laat burgemeester Oleksandr Lomako weten. “De zoek- en reddingsoperaties worden voortgezet”, klinkt het op Telegram. De aanval was onder meer rechtstreeks gericht op een sociaal woongebouw. De stad werd getroffen door drie raketten. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Machinepark van failliete textielreus Mc Three onder de hamer: “Dit is uniek”

Begin dit jaar vroeg de Waregemse textielfabrikant Mc Three het faillissement aan. Nu biedt het grootste Europese veilingplatform Troostwijk Auctions het hele machinepark van het bedrijf te koop aan. Voor weefmachines werd al meer dan 100.000 euro geboden.
The post Machinepark van failliete textielreus Mc Three onder de hamer: “Dit is uniek” appeared first on KW.be.

Lees meer »