Cocktail van giftige stoffen en daders die ‘receptje aflezen’: waarom drugslabs zo gevaarlijk zijn (ook voor de buren)

De drie doden die vanochtend gevonden zijn in een drugslab in Poederlee, in de provincie Antwerpen, zijn geen primeur. Het produceren van synthetische drugs is dan ook niet zonder gevaar: niet voor de daders zelf, maar ook niet voor de buurtbewoners. Vier redenen waarom het wel vaker fout loopt. 

Meer krantenkoppen in België

Handschoen met bloed, iconische achtervolging en sportlegende als beschuldigde: hoe moordzaak tegen O.J. Simpson “proces van de eeuw” werd

Een rechterhandschoen met bloed op, DNA-sporen, schoenafdrukken: de bewijslast tegen O.J. Simpson voor de moord op zijn ex-vrouw en een vriend in 1994 leek overweldigend. Toch werd hij vrijgesproken. Met zijn dood verdwijnt nu een van de hoofdrolspelers in het mysterie. We nemen je mee in de tijd, naar een van de ophefmakendste Amerikaanse processen ooit.

Lees meer »