Club Brugge stelt met Zwitserse international Ardon Jashari eerste zomertransfer voor

Club Brugge heeft woensdagmiddag met Ardon Jashari zijn allereerste zomertransfer vastgelegd. De 21-jarige Zwitser komt binnenkort over van FC Luzern en zette bij blauw-zwart zijn handtekening onder een contract tot medio 2028. Met de transfer zou een bedrag van zes miljoen euro gemoeid zijn.

Jashari doorliep ook de jeugdreeksen van de Zwitserse club en kwam in januari 2022 in de A-kern terecht. De verdedigende middenvelder speelde in totaal 93 wedstrijden in de hoofdmacht van Luzern, waarin hij negen keer scoorde en elf assists gaf. De jeugdinternational maakte in september 2022 ook zijn debuut voor de hoofdmacht van de Zwitserse nationale ploeg en kwam anderhalve maand later nog eens in actie tegen het Portugal van Cristiano Ronaldo.

FC Luzern staat op dit moment zevende in de Zwitserse Super League. Bij Club zal hij op het middenveld de concurrentie aangaan met Eder Balanta, Raphael Onyedika, Hugo Vetlesen en Casper Nielsen.

The post Club Brugge stelt met Zwitserse international Ardon Jashari eerste zomertransfer voor is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Eindelijk is het ervan gekomen”: ‘Blind getrouwd’-deelnemers uit Zottegem houden reünie nu Jolien en Brecht er eigen stekje hebben

Zottegem kan omgedoopt worden tot ‘Blind getrouwd’-city. Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh (seizoen 8) vonden recent hun eigen stekje in de stad en kort daarvoor is ook Brecht De Geyter (seizoen 7) er opnieuw gaan wonen. Maar ook uit vorige seizoenen zijn er opvallend veel deelnemers uit dezelfde Oost-Vlaamse stad. Hoog tijd voor een reünie.

Lees meer »

Eerste luik van wielervoorjaar is achter de rug en onze Oscars gaan naar…

Het eerste luik van het wielervoorjaar is met Parijs-Roubaix afgesloten. Hoog tijd dus om al eens terug te blikken op wat geweest is en enkele awards uit te reiken aan West-Vlamingen die de afgelopen weken in de kijker reden. Of net niet.
The post Eerste luik van wielervoorjaar is achter de rug en onze Oscars gaan naar… appeared first on

Lees meer »

Ikea ontkent Greenpeace-rapport: “We aanvaarden geen hout uit beschermde oerbossen in onze producten”

De Zweedse meubelketen Ikea is het niet eens met het beeld dat in het onderzoek van Greenpeace over de keten wordt geschetst. Volgens Greenpeace halen bedrijven die voor Ikea produceren, hout uit enkele van de laatste Europese oerbossen in Roemenië. “We kunnen duidelijk stellen dat we het gebruik van hout uit beschermde oerbossen in geen gevallen in onze producten accepteren”,

Lees meer »

Miljarden cicaden kruipen binnenkort tegelijkertijd uit Amerikaanse grond: “Dit zie je maar 1 keer om de 221 jaar”

De Verenigde Staten maken zich op voor een uniek en vooral overdovend spektakel. Want volgende maand kruipen er miljarden insecten tegelijkertijd uit de grond. Ze behoren tot het geslacht Magicicada, dat zijn cicaden die voorkomen in het oosten van het land. Wat deze dieren zo bijzonder maakt is hun levenscyclus die 13 of 17 jaar duurt afhankelijk van de soort.

Lees meer »

Liveblog – Israël en Biden: “Bijna alle drones en raketten van Iran zijn onderschept”, VN en G7 komen straks samen 

Iran heeft een aanval met drones en raketten op Israël uitgevoerd. Volgens het Israëlische leger is het grootste deel van de meer dan 200 projectielen onderschept. Een basis van het Israëlische leger werd geraakt en er is voorlopig melding van 1 slachtoffer. De internationale gemeenschap veroordeelt de aanval. De VN-Veiligheidsraad komt vandaag bijeen. Volg de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten

Lees meer »

Wervik huurt digitaal infoscherm voor belevingsplein de Steenakker

Op het belevingsplein de Steenakker in Wervik komt er dan toch een digitaal infoscherm. Het lokaal bestuur had in juni vorig jaar aangekondigd dat er twee zouden komen maar uiteindelijk kwam dat te duur uit.
The post Wervik huurt digitaal infoscherm voor belevingsplein de Steenakker appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA: “Grondwet blokkeert democratisch gesteunde hervormingen”

De Grondwet veroorzaakt vandaag een sociaal-economische stilstand. Hij moet dan ook worden herzien, zo niet kunnen bepaalde hervormingen waarvoor een groot draagvlak bestaat, eenvoudigweg niet worden doorgevoerd. Dat staat in de voorstellen van N-VA om de Grondwet te hervormen. “Die vergrendelt niet alleen de democratie, maar verhindert ook de welvaart”, zei Kamerlid Sander Loones vandaag bij de voorstelling van die

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israël: gewonden en lichte schade na aanval Iran – VN-Veiligheidsraad bespreekt aanval zondag

Bij de Iraanse aanval met meer dan 200 drones en raketten op Israël zijn ten minste 32 mensen gewond geraakt en is lichte schade aan een legerbasis aangericht. Iets voor 5.00 uur ’s ochtends Belgische tijd liet de regering in Tel Aviv weten dat het gevaar goeddeels voorbij was. De VN-Veiligheidsraad komt zondag bijeen om de aanval, op verzoek van

Lees meer »