Afscheid in intieme kring van Charon (26) en Sanny (25) die vorige week stierven in familiedrama

Van broer en zus De Boever, Sanny (25) en Charon (26) wordt in intieme kring afscheid genomen. Ze stierven maandag 25 maart in het familiedrama dat zich afspeelde in hun woning in Wakken. De twee verloren al vroeg hun ouders. Wat er zich precies afspeelde in de woning zal misschien nooit achterhaald kunnen worden. Charon werd levensloos aangetroffen op haar bed, haar broer Sanny in de garage. Er werd ook een afscheidsbrief gevonden, waarin verwezen werd naar de dood van hun ouders.

Charon De Boever werd op 17 juni 1997 in Oudenaarde geboren, broer Sanny De Boever dik anderhalf jaar later op 9 februari 1999 in Waregem. Broer en zus waren onafscheidelijk, nadat ze eerder al tieners hun pa Marc De Boever verloren en drie jaar geleden ook hun ma Magda Van Cauwenberghe. Maar dat verlies bleef ook doorwegen op hen. Met noodlottig gevolg.

Voor ze drie jaar geleden in Wakken kwamen wonen, huisde het gezin in Zulte. Daar wordt bij Van De Vyver Uitvaartzorg van hen afscheid genomen in intieme kring. Daarna worden ze bijgezet op op de begraafplaats van Kruishoutem (Kruisem).

Heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

The post Afscheid in intieme kring van Charon (26) en Sanny (25) die vorige week stierven in familiedrama is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het front kraakt, als het barst zou het snel kunnen gaan”: journalist Arnaud De Decker doorkruiste maand lang Oekraïne

“De situatie aan het front in Oekraïne is heel moeilijk. De linie houdt stand, maar kraakt.” Dat zegt freelancejournalist Arnaud De Decker, die pas weer in het land is na een maand lang Oekraïne te hebben doorkruist. Oekraïners doen hun best om hun leven op de rails te houden tussen de vele bombardementen en stroompannes door: “Ik heb in Charkiv

Lees meer »

Nieuwe uitbaters voor café Spearhead in Dadizele

Café Spearhead langs de Beselarestraat in Dadizele heeft nieuwe uitbaters. Sandra Moons (45) en Felix Soebert (55) heropenden dinsdag het volkscafé. Het koppel baatte het voorbije anderhalf jaar het parochiecentrum in Noorderwijk uit, maar kende er vele problemen. “Nu willen we hier graag een nieuwe start maken.”
The post Nieuwe uitbaters voor café Spearhead in Dadizele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brouwerij De Halve Maan in Brugge vernieuwt bezoekerscentrum

Brouwerij De Halve Maan in Brugge heeft zijn bezoekerscentrum vernieuwd. Tijdens een rondleiding kunnen bezoekers gebruik maken van nieuwe interactieve middelen om de brouwerij te leren kennen. Zo is er een ruimte waarin bezoekers virtueel ondergedompeld worden in bier en kennismaken met de ondergrondse bierpijplijn die loopt tussen de brouwerij in het stadscentrum en de bottelarij aan de rand van

Lees meer »

‘Tesla schrapt 14.000 jobs’

12:54 In een interne mail aan het Tesla-personeel laat Elon Musk weten dat ‘we de moeilijke beslissing hebben genomen ons personeelsbestand wereldwijd met meer dan 10 procent in te krimpen’.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Israël valt waarschijnlijk pas na Pesach aan” – EU komt met extra sancties tegen Iraanse drones en raketten

Het is volgens een hoge Amerikaanse functionaris onwaarschijnlijk dat Israël een aanval op Iran zal uitvoeren voor het Pesach-feest begint. Pesach is een van de belangrijkste feesten in het jodendom, waarmee het einde van de Joodse slavernij in Egypte wordt herdacht. De Europese Unie neemt extra strafmaatregelen tegen Iran die de productie van drones en raketten moeten raken. En de

Lees meer »

Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag groothertogin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde

Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht

Lees meer »

Kassa rinkelt opnieuw in Brugge, Club blijft ook op koers om ons land beste Europese coëfficiënt ooit te bezorgen

Een record geëvenaard! Na de zege van Club Brugge én de kwalificatie voor de halve finale van de Conference League staat België knap op 14.200 punten. Ons land evenaart zo het recordseizoen van vorig jaar, wat aantal verzamelde coëfficiëntpunten op één seizoen betreft. Maar er is meer, want Club beloont ook zichzelf. Blauw-zwart blijft immers cashen, het zit nu al

Lees meer »

Baby K. was één dag oud en werd bijna alleen begraven: “De verlatenheid wanneer niemand naar het kerkhof komt behalve wij, die kruipt diep in je”

Zonder de dichters van ‘De Eenzame Uitvaart’ was op 2 april in Antwerpen een baby’tje van één dag oud in eenzaamheid begraven. Omdat er geen familie naar het kerkhof kwam om afscheid te nemen, nam dichter Max Greyson (36) die taak op zich. Hij schreef voor K. het gedicht ‘Niet Klein’. Meisje K. is het derde Antwerpse borelingetje in één

Lees meer »