Afscheid in intieme kring van Charon (26) en Sanny (25) die vorige week stierven in familiedrama

Van broer en zus De Boever, Sanny (25) en Charon (26) wordt in intieme kring afscheid genomen. Ze stierven maandag 25 maart in het familiedrama dat zich afspeelde in hun woning in Wakken. De twee verloren al vroeg hun ouders. Wat er zich precies afspeelde in de woning zal misschien nooit achterhaald kunnen worden. Charon werd levensloos aangetroffen op haar bed, haar broer Sanny in de garage. Er werd ook een afscheidsbrief gevonden, waarin verwezen werd naar de dood van hun ouders.

Charon De Boever werd op 17 juni 1997 in Oudenaarde geboren, broer Sanny De Boever dik anderhalf jaar later op 9 februari 1999 in Waregem. Broer en zus waren onafscheidelijk, nadat ze eerder al tieners hun pa Marc De Boever verloren en drie jaar geleden ook hun ma Magda Van Cauwenberghe. Maar dat verlies bleef ook doorwegen op hen. Met noodlottig gevolg.

Voor ze drie jaar geleden in Wakken kwamen wonen, huisde het gezin in Zulte. Daar wordt bij Van De Vyver Uitvaartzorg van hen afscheid genomen in intieme kring. Daarna worden ze bijgezet op op de begraafplaats van Kruishoutem (Kruisem).

Heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

The post Afscheid in intieme kring van Charon (26) en Sanny (25) die vorige week stierven in familiedrama is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’

Bij het begin van de zomervakantie is er ieder jaar Slyps Kermis. Ook dit jaar viel er heel wat te beleven. De wielerorganisatoren van Slyps Sprint kleurden het kermisgebeuren met twee wedstrijden en op maandag was er opnieuw een loopwedstrijd.
The post Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat en schuift vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger

De Amerikaanse president Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat voor de Democraten. Hij schuift zijn vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger. Biden blijft wel president van de Verenigde Staten tot aan de verkiezingen. De voorbije weken was er steeds meer druk op de Amerikaanse president om de handdoek in de ring te gooien.

Lees meer »

Massaal protest tegen toerisme op Mallorca

Opnieuw is in Spanje massaal geprotesteerd tegen de negatieve gevolgen van het toerisme. Op het vakantie-eiland Mallorca gingen zondagavond volgens de politie 20.000 mensen de straat op in hoofdstad Palma om onder het motto “Minder Toerisme, Meer Leven” hun afkeer te tonen van de toenemende excessen, en een koerswijziging te eisen.

Lees meer »

Brecht en Jamaica kajakken van Kortrijk naar Parijs voor goede doel: “Goed voor 378 kilometer en 43 sluizen”

Deze ochtend zijn Brecht Vierstraete (27) en Jamaica Crevits (41) met de Kortrijkse Broeltorens als vertrekpunt in kajak vertrokken naar Parijs. Met het initiatief genaamd ‘Kajakkers met een Hart’ zamelen ze geld in voor de afdeling niet-aangeboren hersenletsels van het AZ Groeninge. Brecht had namelijk in januari 2022 een werkongeval met een schedelbreuk en hersenbloeding tot gevolg.
The post

Lees meer »

Tot 25.000 euro per nacht: Lady Gaga en Céline Dion verblijven in luxehotel in Parijs aan de vooravond van de Olympische openingsceremonie

Officieel weten we nog niet welke supersterren morgen zullen optreden tijdens de Olympische openingsceremonie in Parijs, maar als we de geruchten mogen geloven zullen Céline Dion en Lady Gaga alvast van de partij zijn. Beide wereldsterren werden gespot in Le Royal Monceau, een luxehotel vlakbij de Arc de Triomphe waar ook Robert De Niro, Madonna en Lionel Messi kind aan

Lees meer »

Oorlog in Oekraïne zorgt voor enorm milieuschade: “Een derde van het Oekraïens grondgebied is aangetast”

De oorlog in Oekraïne verwoest niet alleen mensenlevens, maar ook de natuur. Dat schrijft het wetenschappelijke magazine EOS. Langs de frontlinie zijn hele regio’s omgevormd tot levenloze landschappen, zwaar vervuild door chemische stoffen van explosieven en militaire voertuigen. Industriële en energie-infrastructuur worden regelmatig aangevallen, wat ernstige milieurampen veroorzaakt.

Lees meer »