200 kinderen nemen communie- of lentefeestfoto’s bij vliegtuigen van Belgisch leger in Melsbroek

Ongeveer 200 kinderen die dit jaar hun communie of lentefeest vieren zijn naar de militaire luchthaven van Melsbroek getrokken om daar foto’s te nemen voor hun kaartjes. De luchttransporteenheid stelde daarvoor verschillende vliegtuigen tentoon. 

Meer krantenkoppen in België

Worden huurinkomsten belast?

01:00 Met het betalen van de jaarlijkse onroerende voorheffing op uw vastgoed hebt u nog niet afgerekend met de fiscus. Investeringsvastgoed moet u ook elk jaar verplicht aangeven in uw belastingaangifte.

Lees meer »

Harm Vanhoucke eindigt vierde in Classic Grand Besançon Doubs

Vrijdag kwam Harm Vanhoucke als vierde over de streep in de vierde editie van de Classic Grand Besançon Doubs, een Franse eendagskoers van het UCI-niveau 1.1. De overwinning was voor het Franse klimtalent Lenny Martinez. Voor de Fransman is het al zijn derde seizoenszege.
The post Harm Vanhoucke eindigt vierde in Classic Grand Besançon Doubs appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ben wat onvoorzichtig geweest”: vier jaar cel gevorderd voor veroordeelde verkrachter die 10-jarig meisje betastte in zwembad van Bredene

Zestien jaar nadat hij een jarenlange celstraf kreeg voor de verkrachting van zijn eigen dochter, betastte Ronny D. (52) een 10-jarig meisje in het zwembad van Bredene. Naar eigen zeggen wou de Bruggeling haar enkel op een drijfmat helpen, maar was hij daarbij wat ‘onvoorzichtig’. Achter gesloten deuren eiste het parket maandagochtend vier jaar effectieve celstraf voor aanranding en bezit

Lees meer »

WS Lauwe promoveert naar tweede afdeling: “Dat is niet alleen mijn verdienste, maar het werk van de ganse club”

Nog voor de wedstrijd van deze namiddag tegen Oostnieuwkerke, is WS Lauwe reeds zeker van de promotie naar derde afdeling. Met dank aan kampioen Diksmuide die met 6-0 brandhout maakte van naaste achtervolger Rumbeke.
The post WS Lauwe promoveert naar tweede afdeling: “Dat is niet alleen mijn verdienste, maar het werk van de ganse club” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spaanse reddingsdiensten vinden vier vrouwenlichamen in bootje

Voor de kust van Cartagena, in het zuidoosten van Spanje, is een bootje op drift aangetroffen met daarin de lichamen van vier vrouwen. Dat melden de Spaanse reddingsdiensten. Volgens de Spaanse politie “gaat het waarschijnlijk over vrouwelijke migranten die van Noord-Afrika de kust probeerden te bereiken”.

Lees meer »

54 kinderen geëvacueerd na brand in kinderdagverblijf Snoezel XL in Roeselare

54 kinderen die donderdagochtend in kinderdagverblijf Snoezel XL in de Beekstraat in Roeselare verbleven, werden na het uitbreken van een brand in de keuken onmiddellijk in veiligheid gebracht. De baby’s en peuters werden met combi’s, ambulances en brandweervoertuigen overgebracht naar het de gemeentelijke basisschool De Octopus. Daar werden de kindjes door hun ouders afgehaald. Het kinderdagverblijf heropent hoogstwaarschijnlijk maandag de

Lees meer »

Bekend jeugdvoetbaltornooi in Bassevelde ontvangt 6 Belgische topclubs op allereerste meisjestornooi: “Ook interesse uit buitenland”

Zes topclubs uit het Belgische vrouwenvoetbal nemen deel aan de allereerste U14 Sparks Cup in Bassevelde: OH Leuven Women, KRC Genk Ladies, Standard Fémina, Club YLA Westflames, KAA Gent Ladies en RSC Anderlecht Women. De organisatie wil vrouwenvoetbal een boost geven met het nieuwe tornooi. "En op termijn hopen we Red Flames af te leveren."

Lees meer »