? EXCLUSIEVE PODCAST. Raoul Hedebouw: “Mijn vader heeft kanker. Dat is mijn prioriteit nu”

In het arbeidershuis in Herstal waar hij opgroeide als kind van staalarbeiders, vertelt Raoul Hedebouw (46) over de intense band met zijn ouders, en hoe die nu nog intenser is geworden. Papa Hubert heeft kanker. “Dat is mijn prioriteit nu. Ook tijdens de campagne zal ik tijd vrijmaken voor hem.” 

Meer krantenkoppen in België

Coach Volley Heuvelland ziet mooie evolutie bij zijn ploeg

Volley Heuvelland kende een succesvol jaar met de titel bij de dames in Promo 3. Ook bij de heren hebben ze een Promo 3-ploeg in competitie. Ook bij de ploeg van coach Wim Vercruysse was dit jaar een positieve evolutie te merken.
The post Coach Volley Heuvelland ziet mooie evolutie bij zijn ploeg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vormdip of scorebordjournalistiek? Hoe de statistieken van Anderlecht er hetzelfde, maar toch anders uitzien in de play-offs

Anderlecht verloor twee van zijn laatste drie matchen – op de slotspeeldag van de reguliere competitie thuis tegen Kortrijk en afgelopen zondag op de tweede speeldag van de Champions’ Play-offs op Club Brugge. Zit paars-wit uitgerekend in money time in een vormdip, of is dat scorebordjournalistiek? De naakte cijfers zeggen… misschien beide.

Lees meer »

Oppositie wint parlementsverkiezingen in Zuid-Korea

In Zuid-Korea heeft de sociaalliberale Democratische Partij (DP) haar meerderheid in het parlement aanzienlijk vergroot bij de parlementsverkiezingen van woensdag. Dat blijkt uit de exitpolls. Daarmee stevent de conservatieve partij PPP van de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol af op een nederlaag.

Lees meer »

KVO begint met punt voorsprong aan cruciale speeldagen, maar… “Hou SL16 tegen Seraing maar goed in de gaten”

Wie voor KV Oostende supportert, is maar beter geen hartpatiënt. Na de thriller tegen Beerschot, weer enkele twijfelachtige scheidsrechterlijke beslissingen en een gemiste huizenhoge kans liep KVO wederom een belangrijk punt mis. Op naar een ultiem gevecht aan de boorden van de Maas en de schaduw van mijnterrils.
The post KVO begint met punt voorsprong aan cruciale speeldagen, maar… “Hou

Lees meer »

Zustertuin krijgt speeltoestellen geïnspireerd op Zwinhavens

De Zustertuin in de Burgstraat in Damme, gelegen vlak naast het schoolgebouw, krijgt uiterlijk tegen september speel- en educatieve toestellen en een zitruimte. De infrastructuur, die geïnspireerd is op de ‘verdwenen Zwinhavens’, zal ook door school De Ooievaar gebruikt kunnen worden.
The post Zustertuin krijgt speeltoestellen geïnspireerd op Zwinhavens appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Verdachten van aanslag op Russische concertzaal ‘bekennen’ op staatstelevisie dat ze banden hebben met Oekraïne

De Russische staatstelevisie heeft een video uitgezonden waarin de vier hoofdverdachten van de aanslag op een concertzaal bij Moskou ‘bekennen’ dat ze banden hebben met Oekraïne. Eerder beschuldigde de Russische president Vladimir Poetin Kiev ook al van betrokkenheid, zonder concreet bewijs te leveren. Oekraïne ontkent iets met de aanslag te maken te hebben. Terreurgroep IS eiste de aanslag op.

Lees meer »