Wall Street: boekhoudperikelen bij Autodesk, Tesla maakt uitschuiver

21:49 Op Wall Street vrezen beleggers dat de Amerikaanse centrale bank (Fed) de komende maanden nog niet aan de rente zal tornen. De e-autobouwer Tesla en het softwarebedrijf Autodesk kwamen met ontgoochele… 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlisch leger bevestigt dat aanval van Iran op Israël is begonnen: “Tientallen drones onderweg”

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft vanavond tientallen drones richting Israël gelanceerd. De spanningen in de regio lopen hoog op. Iran heeft zaterdag ook al een vrachtschip in beslag genomen dat “banden met Israël” heeft. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

‘Steppende’ cokedealer uit Zeebrugge krijgt fikse celstraf: “Moeder versluisde grote sommen geld naar Marokko”

Een 29-jarige Zeebruggeling heeft van de rechter 37 maanden effectieve celstraf gekregen voor cocaïne- en cannabisverkoop in Knokke. Het favoriete transportmiddel van K. inspireerde de speurders voor de naam van de gerechtelijke operatie.
The post ‘Steppende’ cokedealer uit Zeebrugge krijgt fikse celstraf: “Moeder versluisde grote sommen geld naar Marokko” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Melkrock voegt No Prisoners, Dressed Like Boys en Weireldverbeteroars? toe aan affiche

Met No Prisoners, Dressed Like Boys en Weireldverbeteroars? voegt vzw Heelal opnieuw drie nieuwe namen toe aan de line-up van de 25ste editie van Melkrock. Zo staan er op zondag 11 augustus zowel jonge artiesten als gevestigde waarden op het podium op het festivalterrein in Tielt.
The post Melkrock voegt No Prisoners, Dressed Like Boys en Weireldverbeteroars? toe aan affiche

Lees meer »

Hoe zal Israël reageren op Iraanse raketaanval? “Mijn vrees is dat één of meer groeperingen het zot in hun kop krijgen”, zegt kolonel Housen

De zenuwen in het Midden-Oosten staan strakker gespannen dan ooit, na de ongeziene raketaanval van Iran op aartsvijand Israël. Volgens expert oorlogstactiek Roger Housen heeft Israël drie opties om te reageren, maar loert daarnaast nog een niéuw gevaar op escalatie in de regio. “Er zal pingpong gespeeld worden, maar aan weerszijden met de handrem op.”

Lees meer »

T1 Nico Rogge strijdt met KZ Dentergem voor eindronde

Vierdeprovincialer KZ Dentergem is nog volop in strijd voor een eindrondeticket. Vorige week donderdag haalde het team van coach Nico Rogge opnieuw zwaar uit, namelijk 2-7 winst op het veld van Aalbeke sport B. Daardoor staat men nu op een gedeelde vierde plaats.
The post T1 Nico Rogge strijdt met KZ Dentergem voor eindronde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sandrine krijgt al half jaar geen stroomfactuur door problemen bij Fluvius: “Bang dat ik ineens 3.000 euro moet ophoesten”

“Al sinds november krijg ik geen maandfactuur voor mijn elektriciteitsverbruik. Ik hou mijn hart vast voor het moment dat de afrekening dan toch komt”, zegt Sandrine Samyn aan onze HLN-consumentenexperte Safia Yachou. Zij is een van de bijna 17.000 Vlaamse huishoudens en kmo’s die hinder ondervinden door IT-problemen bij Atrias, een platform dat Fluvius ontwikkelde met de andere netbeheerders om

Lees meer »