Keuze nieuwe NAVO-baas loopt vertraging op door Roemeense kandidatuur

18:58 De knoop over de opvolging van NAVO-baas Jens Stoltenberg raakt deze week niet ontward. Door zich te elfder ure in de strijd te gooien doorkruist de Roemeense president Klaus Iohannis de timing. ‘Maar… 

Meer krantenkoppen in België

Derde West-Vlaamse Belevingsmarkt en Family Fair: “Inzetten op korte keten en mensen samenbrengen”

Zondag 14 april vindt de derde West-Vlaamse Belevingsmarkt, samen met Family Fair plaats. “Lokaal produceren, proeven en beleven staan de hele dag centraal in en rond cc Ipso Facto, op het marktplein”, legt burgemeester Romina Vanhooren uit.
The post Derde West-Vlaamse Belevingsmarkt en Family Fair: “Inzetten op korte keten en mensen samenbrengen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

WEERBERICHT. Vanaf morgen slaat het weer helemaal om: pittige buien “met alles erop en eraan” op komst

Het zonnige weer van de afgelopen dagen ligt achter ons. Vanaf maandag krijgen we pittig buien. “Ronduit aprilse grillen”, zegt onze weerman Frank Duboccage. Ook onweer is mogelijk. Felle buien met “alles erop en eraan”, zo klinkt het: regen, korrelhagel en een donderslag. In Brussel zullen de parken en bossen maandag niet toegankelijk zijn vanwege het voorspelde stormweer.

Lees meer »

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Club, dat met Balanta achterin start, warmt zich op voor cruciale clash

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

“Als klant dit zou vragen, zou ik opdracht weigeren”: nieuwe ‘Blind gekocht’-experten staan meteen voor zware taak

“Ik ben misselijk van de stress.” Meteen al twee grote uitdagingen voor de kersverse experten en makelaar Kinga Kantorska bij start van het zesde seizoen van ‘Blind gekocht’. Hoge eisen en tonnen stress dus. Heike en Gert-Jan willen absoluut in de tweede duurste gemeente van Oost-Vlaanderen blijven wonen. En Mevin en Pieter gaan voor een verrassende stijl. “Oei, zo klassiek.”

Lees meer »

Maximumstraf voor flakkagebruiker die fietser Herman doodreed, maar deels met uitstel: “Uw spijt was een theaterstukje, maar ik geef nog een minieme kans”

De 32-jarige K.K. uit Houthulst die op 2 september vorig jaar in Diksmuide fietser Herman Tanghe (62) doodreed onder invloed van de zombiedrugs flakka kreeg van de politierechter in Veurne de maximumstraf van 5 jaar cel. Maar die werd de helft met uitstel gegeven. De politierechter gaf hem nog een minieme kans. “Uw gedrag was compleet asociaal en als een

Lees meer »