‘Israël rekt grenzen steeds verder op, aanval op ambassadegebouw hebben we nog niet gezien’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Eerste jurylid gooit handdoek in de ring nadat identiteit uitlekt tijdens rechtszaak Donald Trump vs. Stormy Daniels

Het proces over zwijggeld dat voormalig Amerikaans Republikeins president Donald Trump zou betaald hebben aan pornoactrice Stormy Daniels, is donderdag in New York hervat met een moeilijke juryselectie. Aan het begin van de zitting gaf een van de zeven geselecteerde juryleden er al de brui aan, waardoor er nu slechts zes van de nodige twaalf juryleden overblijven, de zes plaatsvervangers

Lees meer »

Kinderen amuseren zich op Buitenspeeldag: “Het bleef gelukkig zo goed als droog”

De Buitenspeeldag in Lo-Reninge vond, ondanks de slechte weersvoorspellingen, gewoon plaats zoals gepland. Een goede beslissing zo bleek achteraf. Het bleef de hele namiddag zo goed als droog en de kinderen genoten met volle teugen van de vele activiteiten.
The post Kinderen amuseren zich op Buitenspeeldag: “Het bleef gelukkig zo goed als droog” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deelmobiliteit in Torhout wordt alsmaar populairder: “We willen hier verder op inzetten”

De dertien deelfietsen en vijf deelauto’s kennen in Torhout een almaar groeiende populariteit. Ze worden gebruikt door inwoners, stadspersoneel, bezoekers en studenten. Vooral het toenemend rijden met Cambio-wagens springt in het oog. Al blijft de groep gebruikers sowieso een beperkte minderheid.
The post Deelmobiliteit in Torhout wordt alsmaar populairder: “We willen hier verder op inzetten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tesla gaat wereldwijd ruim 1 op de 10 banen schrappen

De Amerikaanse fabrikant van elektrische wagens Tesla gaat zijn personeelsbestand wereldwijd met meer dan 10 procent inkrimpen. Dat heeft topman Elon Musk laten weten aan het personeel in een gelekte e-mail. Tesla kampt met een vertraging van de vraag naar elektrische wagens.

Lees meer »

Voormalig tieneridool Pim Symoens staat na woelige jaren terug op VTM: “Na opnames ben ik op spoedafdeling verzeild”

Z’n deelname aan ‘Star Academy’ maakte van Pim Symoens (40) een onvervalste superster in Vlaanderen, maar daarna maakte hij een bijzonder moeilijke periode door, op financieel én mentaal vlak. “Ik besefte pas te laat hoe goed ik het had”, vertelt de blonde zanger in een interview over z’n parcours na ‘Star Academy’ en z’n keuze om opnieuw deel te nemen

Lees meer »

Brugse Buitenspeeldag is ook startmoment voor Buitenspeeljaar

Woensdag vonden er naar aanleiding van Buitenspeeldag ook in Brugge enkele leuke activiteiten plaats. Op de Burg stond er een pumptrack, op de Balkonrotonde een reuzendoolhof en op Daverlo een Adrenalator, een toestel met twee loopbanden in tegengestelde richting.
The post Brugse Buitenspeeldag is ook startmoment voor Buitenspeeljaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe studie bevestigt: verschil tussen werken en niet werken is in ons land kleinste van heel Europa

Wie als werkloze alleenstaande in ons land een baan aanneemt, ziet z’n inkomen met amper 6% toenemen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Europees databureau Eurostat. Daarmee is de zogenaamde werkloosheidsval voor een alleenstaande in België het grootst van heel Europa. En dan worden nog de extra kosten voor werkenden vergeten, legt arbeidsexpert Stijn Baert (UGent) uit.

Lees meer »