Drie cafés veroordeeld voor ‘illegale’ voetbaluitzendingen op tv

 

Drie cafés in Bornem, Turnhout en Maasmechelen zijn veroordeeld omdat ze zonder horecalicentie voetbalwedstrijden hebben uitgezonden. Ze moeten schadevergoedingen plus gerechtskosten betalen aan de rechtenhouder Eleven-DAZN.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Ongrijpbare’ mede-oprichter van het Sinaloa-drugskartel dan toch opgepakt in VS

De Mexicaanse drugsbaron Ismael ‘El Mayo’ Zambada, een van de oprichters van het beruchte Mexicaanse Sinaloa-drugskartel, is in handen van de Amerikaanse autoriteiten. Een van de zoons van Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán, Joaquin Guzmán López, ook een belangrijke leider van het kartel, werd eveneens opgepakt. Ze werden in El Paso in de Amerikaanse staat Texas gearresteerd, zei de Amerikaanse procureur-generaal

Lees meer »

34-jarige bestuurder van trike zwaargewond na ongeval in Reningelst

Een 34-jarige man uit Ieper is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Reningelst. Het ongeval gebeurde met zijn trike, een driewielige motorfiets. De man verloor tijdens een rondrit met vrienden de controle over het stuur en kwam tegen een duiker naast de weg terecht.
The post 34-jarige bestuurder van trike zwaargewond na ongeval in Reningelst appeared first on

Lees meer »

Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt”

Met haar boek ‘Intermezzo, een innerlijke reisgids’, schreef auteur Isabelle Scherrens (51) een wegwijzer voor iedereen die bewust en met veerkracht in het leven wil staan in een hectische maatschappij.
The post Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Slechte weer maakt sommige groenten en fruitsoorten duurder, andere net goedkoper: “Wat de consument momenteel betaalt, strookt niet met de productie”

Ondanks het donkere, natte voorjaar is het seizoensfruit nu minder duur dan een jaar geleden. Sterker nog: het is zelfs mede dankzij het slechte weer dat we ons fruit 8 procent goedkoper betalen. Voor verse groenten is de prijsdaling een stuk kleiner, slechts anderhalve procent. Jeroen Buyck van de federatie van groothandelaars legt uit hoe dat komt.

Lees meer »

“Mijn olympische marathon in 1972 zal me altijd bijblijven”: marathonloper Walter Van Renterghem uit Poperinge blikt terug op Spelen in München

De Olympische Spelen in de Franse hoofdstad Parijs gaan op vrijdag 26 juli van start. De Westhoek telt verschillende ex-olympiërs. Wij zochten hen op en blikken terug naar hun olympische ervaring. Vandaag deel 4 (slot): ex-marathonloper Walter Van Renterghem (80), die deelnam aan de Spelen van München 1972.
The post “Mijn olympische marathon in 1972 zal me altijd bijblijven”:

Lees meer »

Crisisoverleg, familiemoment en 3 telefoontjes: dit ging vooraf aan de aankondiging van Joe Biden om uit presidentsrace te stappen

De Amerikaanse president Joe Biden heeft het definitieve besluit om de race te verlaten, genomen in slechts 48 uur tijd. Dat zeggen zijn campagnemedewerkers. Wekenlang vocht Biden voor zijn politieke overleven, maar uiteindelijk werd de druk van zijn Democratische achterban, donoren en de Republikeinse Partij te groot. Waarom heeft Biden die beslissing zo plots genomen? Wat is er het afgelopen

Lees meer »

Ophef in Noorwegen om dreigbrie­ven van prinses Märtha Louise en sjamaan Durek: “Een onvergeef­lij­ke misstap”

Prinses Märtha Louise van Noorwegen (52) en haar Amerikaanse geliefde, sjamaan Durek Verrett (49), bereiden zich grondig voor op hun bruiloft volgende maand. Zo willen ze al hun tegenstanders de mond snoeren. Zelfs Dureks moeder ontving een dreigbrief met een miljoenenclaim als ze zich nog roert. “We hadden geen andere keuze”, beweert het koppel. Maar in Noorwegen is men verbijsterd:

Lees meer »

Brusselse YouTuber post opnieuw filmpje waarop te zien is hoe hij emmer met olie, water en bietensap over metropassagier gooit 

Op YouTube is er opnieuw een filmpje opgedoken van de Brusselse YouTuber ‘YaNike’ die toont hoe hij een mengsel van water, olie, bietensap en takken maakt en het daarna over een metropassagier gooit. De YouTuber werd in november al eens opgepakt en aangehouden voor eenzelfde filmpje. Vervoersmaatschappij MIVB heeft opnieuw een klacht ingediend.

Lees meer »