Drie cafés veroordeeld voor ‘illegale’ voetbaluitzendingen op tv

 

Drie cafés in Bornem, Turnhout en Maasmechelen zijn veroordeeld omdat ze zonder horecalicentie voetbalwedstrijden hebben uitgezonden. Ze moeten schadevergoedingen plus gerechtskosten betalen aan de rechtenhouder Eleven-DAZN.

 

Meer krantenkoppen in België

Verdachte van moord in Oostendse prostitutiebuurt staat onder elektronisch toezicht

In het onderzoek naar de moord in de Oostendse prostitutiebuurt staat de hoofdverdachte sinds twee maanden onder elektronisch toezicht. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De 33-jarige Franse Algerijn blijft volhouden dat het slachtoffer hem aanviel met een mes.
The post Verdachte van moord in Oostendse prostitutiebuurt staat onder elektronisch toezicht appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Voor de stoet nog zes uur werk”: Wagen met bodypaintmodellen is opvallende nieuwkomer in Kattenstoet

Een schilderachtige museumwagen met bodypaintmodellen en Kartje Kilo dat in een kattenorgelwagen de Kattenstoet zal openen, dat zijn de opvallendste nieuwigheden in Kattenstoet op zondag 12 april. Het wordt ook wennen aan het nieuwe parcours met zwaartepunt in de Elverdingestraat.
The post “Voor de stoet nog zes uur werk”: Wagen met bodypaintmodellen is opvallende nieuwkomer in Kattenstoet appeared first on

Lees meer »

Wil Iran oorlog? Hoe reageert Biden? Experts maken analyse van Iraanse aanval op Israël: “Wat Iran deed, was gas geven met de handrem op”

De aanval die Iran de voorbije nacht uitvoerde met 300 drones en raketten, was uniek omdat Iran nog nooit in de aanval was gegaan tegen Israël vanop het eigen grondgebied. Dreigt hiermee een oorlog in de hele regio, en hoe kan de VS dat nog verhinderen? Midden-Oostenexpert Koert Debeuf (VUB) en oorlogscorrespondent Robin Ramaekers (VTM) analyseren. “Dat Amerikaanse troepen de

Lees meer »

KIJK. Nieuwe robot beweegt menselijker dan ooit

Het Amerikaanse Boston Dynamics heeft zijn nieuwe robot Atlas voorgesteld, al is hij niet helemaal nieuw. Het is een serieuze verbetering op de elf jaar oude Atlas die de wereld rondging door te dansen, dozen om op te tillen en ook gewoon om te vallen. De ‘nieuwe’ Atlas ziet er opvallend ‘mensachtig’ uit tegenover zijn voorganger. Het Amerikaanse bedrijf deelde

Lees meer »

Groen wil over ruime lijst Grondwetartikelen kunnen praten

Als het van Groen afhangt, moet een ruime lijst van artikelen uit de Grondwet voor herziening vatbaar worden verklaard. Niet om honderden dagen te onderhandelen over een staatshervorming, maar zodat het parlement de volgende legislatuur over een waaier van thema’s kan discussiëren, verklaarde Kristof Calvo donderdag in de Kamer.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Frankrijk verbiedt Palestina-conferentie in Rijsel – “Veiligheidsraad stemt vandaag al over VN-lidmaatschap Palestijnen”

Het is volgens een hoge Amerikaanse functionaris onwaarschijnlijk dat Israël een aanval op Iran zal uitvoeren voor het Pesach-feest begint. Pesach is een van de belangrijkste feesten in het jodendom, waarmee het einde van de Joodse slavernij in Egypte wordt herdacht. De Europese Unie neemt extra strafmaatregelen tegen Iran die de productie van drones en raketten moeten raken. En de

Lees meer »