Anticlimax bij Van Hool: bedrijf vraagt week uitstel voor faillissement

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Kranige Ivonne uit Westrozebeke viert 102de verjaardag: “Ik heb altijd veel gewerkt”

Ivonne Beeckaert uit de Dorpsstraat in Westrozebeke mocht 102 kaarsjes uitblazen. De kranige eeuwelinge woont nog zelfstandig, weliswaar met de nodige hulp en ondersteuning. Na het overlijden van Zuster Marie Augustina mag Ivonne zich sinds vorige week ook de oudste Groot-Stadenaar noemen.
The post Kranige Ivonne uit Westrozebeke viert 102de verjaardag: “Ik heb altijd veel gewerkt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Colruyt neemt minder winkels van Match en Smatch over

Supermarktgroep Colruyt gaat geen 57 maar 54 winkels overnemen van Louis Delhaize, uitgebaat als Smatch of Match. De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) wilde de deal maar voor 54 winkels onmiddellijk goedkeuren, waardoor de winkels in Galmaarden, Munkzwalm en Nieuwpoort afvallen.

Lees meer »

Duitse onderzoekers brengen eieren van knoflookpad naar centrum voor waterdieren in Linkebeek: “Uitzetten in ons land”

Het onderzoekscentrum voor inheemse waterdieren in Linkebeek heeft er 5 eiersnoeren van de knoflookpad bij. Die eieren zullen ze helpen uitgroeien tot jonge dieren die in onze natuur kunnen uitgezet worden. Opvallend: de eiersnoeren komen uit Duitsland. Het onderzoekscentrum werkt samen met Duitse en Nederlandse organisaties, omdat de dieren in België nauwelijks nog voorkomen.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Pijpajuin

06:01 Vorige week waren er verkiezingen in Zuid-Korea. Wat een chaos was me dat. In vergelijking met de stembusgang in het noorden was die in het zuiden het toonbeeld van wanorde en bedrog. Hier is er weini…

Lees meer »

Waar staat CD&V voor?

CD&V scoort de laatste jaren minder goed, maar slaagt er telkens in om in verschillende regeringen te zitten. Maar waar staan de christendemocraten voor? Ontdek het in dit handige overzicht.

Lees meer »

Moeder van André jr. krijgt alle inkomsten van merk ‘Hazes’: “Als zij dat wil, moet ik mijn artiestennaam veranderen”

Rachel (54), de moeder van André Hazes jr. (30) en de weduwe van wijlen André Hazes sr., is de eigenaar van de merknaam ‘Hazes’. Dat onthulde de Nederlandse zanger donderdagavond in ‘De tafel van Gert’. Hij kan trouwens niet zeggen hoeveel die merknaam nu nog opbrengt, want Rachel ziet er als enige de inkomsten van binnenstromen.

Lees meer »