Advocaten Trump proberen rechter van ‘zwijggeldzaak’ te vervangen

De advocaten van de Amerikaanse oud-president Donald Trump proberen de rechter in de zwijggeldzaak te vervangen. Over twee weken moet die zaak beginnen, de eerste keer dat een strafzaak tegen een Amerikaanse oud-president wordt geopend. 

Meer krantenkoppen in België

Martijn blikt terug op dramatisch climax tussen rivales in ‘Boer zkt vrouw’: “Mijn ogen zijn opengegaan”

Wat een onschuldig namiddagje shoppen moest worden, eindigde met bitsige discussies en tranen in de ogen. De concurrentiestrijd op het erf van Martijn (36) bereikte zondagavond een nieuwe climax in ‘Boer zkt vrouw’. Lynnsie (32) en Lisanne (32) kibbelden tegen de sterren op, Martijn keek het tafereel met lede ogen aan. In dit interview blikt hij uitgebreid terug op die

Lees meer »

KIJK. Bianca Censori laat schoenen thuis voor dagje Disneyland met Kanye West

Heel wat bezoekers van het Amerikaanse Disneyland keken met grote ogen naar de twee grote sterren die voorbij hen wandelden. Niemand minder dan Kanye West en Bianca Censori genoten zelf van een dagje in het themapark. Censori had daarbij opnieuw een speciale outfit aan. Geen halfnaakte look deze keer, maar wel eentje zonder schoenen. En dat bleef niet onopgemerkt, aangezien

Lees meer »

Veertiger geïnterneerd voor mislukte overval op juwelier

De Brugse raadkamer heeft een 41-jarige man uit Kortemark geïnterneerd voor een gewapende poging tot afpersing. De verdachte overviel een juwelierszaak in Brugge, maar moest zonder buit afdruipen.
The post Veertiger geïnterneerd voor mislukte overval op juwelier appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Kolonel Vandesijpe was een beetje een onnozelaar”: Ron Cornet bevorderd tot generaal in Studio 100-musical ‘14-18’

Studio 100 kondigt met trots de nieuwste leden van de hoofdcast aan voor de nieuwe versie van de spektakelmusical ‘14-18′, die vanaf 2 juni te zien zal zijn in het Pop-Up Theater in Puurs. Charlotte Timmers (35) zal de rol van Céline vertolken, de toegewijde verpleegster aan het front. Ron Cornet (65) voegt zich bij Marc Peeters in de rol

Lees meer »

Vijfennegentig banen op de tocht bij Beaulieu International Group in België

De bedrijfseenheid ‘Floor Solutions’ van de Beaulieu International Group uit Waregem wil de productie- en verkoopactiviteiten van matten stopzetten, net als de productie van luxe vinyltegels. Dat werd donderdag aangekondigd op een bijzondere ondernemingsraad. Daardoor dreigen tot 95 banen in ons land te verdwijnen. Ook in Polen wordt de matten-afdeling van Beaulieu opgedoekt.

Lees meer »