TERUGLEZEN GAZA. Hamas zal “geen enkel compromis” sluiten over eisen voor bestand in Gaza

Lees hier al het nieuws terug van vrijdag 8 maart over de oorlog tussen Israël en de Palestijnse terreurbeweging Hamas. De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn State of the Union voor het Amerikaanse Congres zijn oproep herhaald tot een onmiddellijk staakt-het-vuren van zes weken in de Gazastrook. Hij drong er ook bij Israël op aan om meer te doen om humanitaire hulp binnen te laten. Intussen zijn de onderhandelingen in Caïro over een bestand in de Gazastrook voorlopig op niets uitgedraaid. 

Meer krantenkoppen in België

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge

In de Ezelstraat 49 opende op zaterdag 20 juli Rootz Club de deuren. Het gaat om een winkel met ook degustatieruimtes waar allerlei legale cannabisproducten worden verkocht.
The post Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jaar na het verlies van ‘Juliettetje Kroketje’ verwelkomt Annelies (42) nieuwe baby: “Ik kon de tijd niet nemen om jarenlang te rouwen”

In april vorig jaar moest Annelies Segaert (42) afscheid nemen van haar vierjarige dochtertje Juliette, die onverwacht overleed. Ondanks het zware verlies kreeg Juliette een bijzondere manier om herinnerd te worden: op Annelies’ verzoek werden de sociale media met roze hartjes overspoeld als eerbetoon aan ‘Juliettetje Kroketje’. Nu, een jaar later, heeft Annelies haar gezin uitgebreid met zoontje Clément. “Ik

Lees meer »