Ze komt binnenkort terug boven water: Prinses Catherine zal de troepen inspecteren voor Trooping the Colour

Betrouwbare bronnen binnen het Britse leger lieten al horen dat prinses Catherine op 8 juni de troepen zal inspecteren voor de jaarlijkse Trooping the Colour-ceremonie. Dat wordt nu ook bevestigd door het Britse ministerie van Defensie. Ze neemt daarmee een van taken van koning Charles over, die nog in behandeling is voor kanker. Het wordt het eerste ingeplande event voor Kate sinds haar operatie. 

Meer krantenkoppen in België

Heeft J.K. Rowling na alle controverse nog vrienden overgehouden aan de ‘Harry Potter’-films? “Ze heeft mijn leven gered”

De Britse schrijfster J.K. Rowling (58) ligt al lange tijd onder vuur vanwege haar standpunten over transgender personen. Niet alleen haar fans zijn verbolgen, maar ook de acteurs die destijds bekend werden dankzij haar boeken. Daniel Radcliffe (34), Emma Watson (34), Rupert Grint (35) en vele anderen stonden onder druk om een kant te kiezen. Wie heeft dat gedaan en

Lees meer »

Ondanks alle ellende gaat Xandee opnieuw optreden: “Morfine heb ik geweigerd. Ik wilde niet opnieuw verslaafd raken”

Hartaandoeningen. Een depressie. Een nieuwe heup, straks een nieuwe knie… Al zeven jaar sukkelt zangeres Sandy Boets (45), bekend als Xandee, serieus met haar gezondheid. Maar er is ook goed nieuws, vertelt ze in ‘Dag Allemaal’. Ondanks een nieuwe zware klap ziet de zangeres het leven weer zitten. Binnenkort staat ze zelfs opnieuw op het podium. Vanwaar haalt ze de

Lees meer »

T1 Nico Rogge strijdt met KZ Dentergem voor eindronde

Vierdeprovincialer KZ Dentergem is nog volop in strijd voor een eindrondeticket. Vorige week donderdag haalde het team van coach Nico Rogge opnieuw zwaar uit, namelijk 2-7 winst op het veld van Aalbeke sport B. Daardoor staat men nu op een gedeelde vierde plaats.
The post T1 Nico Rogge strijdt met KZ Dentergem voor eindronde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wenduinse brouwerij Wenbrew viert tiende verjaardag met groot feest: “Je kan volop van onze bieren proeven”

Wenbrew viert op 18 mei hun tiende verjaardag. Het verhaal van de Wenduinse biertjes begint eigenlijk al in december 2012 als enkele vrienden uit de kustplaats op weekend trekken richting Houffalize. Ze hebben het idee om een lokaal biertje te lanceren om Wenduine te promoten. Wat oorspronkelijk een zot idee is, groeit uit tot een eerste biertje en tien jaar

Lees meer »

Verbouwingswerken gestart in Guldensporencollege Harelbeke

Deze week zijn de verbouwingswerken gestart aan het Guldensporencollege Harelbeke in de Marktstraat. Er komen volledig nieuwe uitgeruste en moderne vaklokalen. De werken zullen anderhalf à twee jaar duren.
The post Verbouwingswerken gestart in Guldensporencollege Harelbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Samana leert je alles over smokkelen

Met Roland Verstraete haalt Samana een boeiende spreker in huis over een al even boeiend onderwerp: blauwen, of over de grens smokkelen. De vereniging heeft wel vaker interessante activiteiten, zegt voorzitter Lieve Bouvry.
The post Samana leert je alles over smokkelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom trekken BV’s plots massaal naar Zuid-Afrika? Kathleen Aerts legt uit: “Een gin-tonic kost er amper 2,50 euro”

Regi heeft er zijn buitenverblijf, Christoff gaat er jaarlijks op vakantie, Piet Huysentruyt heeft er zijn stek… Zuif-Afrika was nooit eerder zo in trek bij onze bekende Vlamingen. Bijna 10 jaar geleden pakte ook het volledige gezin van Kathleen Aerts (45) hun koffers om daar een nieuw leven te beginnen. Maar wat maakt Zuid-Afrika plots zo ontzettend populair? Showbits-reporter Jarne

Lees meer »