Trainingsvliegtuig botst met passagiersvliegtuig in Kenia en stort neer: twee inzittenden overleden

Bij een botsing tussen een trainingsvliegtuig en een passagiersvliegtuig boven de Keniaanse hoofdstad Nairobi zijn twee mensen om het leven gekomen. Dat meldt persagentschap Reuters. De vliegtuigen botsten boven het nationaal park, waarna het kleinere vliegtuig neerstortte. 

Meer krantenkoppen in België

Europees Parlement schorst medewerker (43) die voor China zou spioneren: “Aanval op Europese democratie”

Het Europees Parlement heeft medewerker Jian G., die is opgepakt om spionage voor China, met onmiddellijke ingang geschorst. De 43-jarige man werd vanochtend in de Duitse stad Dresden gearresteerd omdat hij wordt verdacht van spionage voor China Hij werkt sinds 2019 voor Maximilian Krah, die bij de komende verkiezingen voor het Europees Parlement lijsttrekker is van het radicaal-rechtse Alternative für

Lees meer »

Francis Vrancken stopt als Beerschot-voorzitter na conflict met Saoedische eigenaars: “Ik heb geen inbreng meer en dat doet pijn”

Francis Vrancken zal vrijdag voor de laatste keer als Beerschotvoorzitter de wedstrijd op het Kiel tegen Patro Eisden bijwonen. Hij legt zijn functie neer uit onvrede met het beleid van voetbalholding United World van de Saoedische hoofdaandeelhouder Prins Abdullah. Het afspringen van de overnamedeal met de Chinees-Europese groep die ook achter FC Den Bosch zit, was de druppel teveel: “Samenwerken

Lees meer »

“Soms zeg ik tegen Kevin: laat me zien hoe goed je écht bent”: waar staat recordman De Bruyne in de galerij der groten van de Champions League?

Zijn statistieken in de knock-outfase van de Champions League zijn ongeëvenaard, maar hoe zwaar zal de nalatenschap van Kevin De Bruyne (32) straks doorwegen? Duik mee in de discussie over cijfers en onuitwisbare momenten die ook na Manchester City-Real Madrid nog altijd woedt. “Soms zeg ik tegen Kevin: show me! Toon het mij in een finale van de Champions League.”

Lees meer »

Knack Volley C is kampioen in Nationale 3A: “Onszelf geen druk opgelegd”

Knack Volley C won zaterdag bij het tweede geklasseerde en rotervaren Denderhoutem met 2-3 en is daarmee zeker van de titel in Nationale 3A. “De druk lag bij onze tegenstander, want zij wilden per se kampioen spelen”, aldus begeleider Chris Angillis.
The post Knack Volley C is kampioen in Nationale 3A: “Onszelf geen druk opgelegd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Luca heeft de flair, geeft al zijn geld uit en leeft als een playboy”: eerste WK-tegenstander Gilbert is ware fan van Brecel

Na de plichtplegingen (zie video hieronder, met de hoofdspelers in pak maar de excentrieke Ronnie O’Sullivan erg casual en zelfs met een houthakkershemd toen hij buiten plaats moest nemen) tijd voor actie in Sheffield. In de zestiende finales van het WK opent Brecel deze ochtend om 11u tegen David Gilbert. En of die 42-jarige Engelsman een fan is van ‘The

Lees meer »

LIVEBLOG HEIDENHEIM-LEIPZIG. Openda en co net voor rust op voorsprong tegen middenmotor

Loïs Openda blijft scoren aan de lopende band. Vorig weekend scoorde hij nog zijn 22e goal van het seizoen in een 3-0 overwinning tegen de Wolfsburg-Belgen. Bij winst tegen middenmotor Heidenheim zet het Dortmund onder druk in de strijd voor het vierde en laatste Champions League-ticket. De Borussen spelen zondag tegen de nieuwbakken kampioen Bayer Leverkusen. Volg de wedstrijd in

Lees meer »