Oekraïens leger: “Russisch oorlogsschip in Zwarte Zee gezonken na aanval met zeedrones”

Het Oekraïense leger heeft naar eigen zeggen opnieuw een Russisch oorlogsschip in de Zwarte Zee tot zinken te hebben gebracht. De Sergei Kotov werd aangevallen met zeedrones.

 

Meer krantenkoppen in België

Man (20) steekt zonder kijken over en wordt overreden door vrachtwagen: “Hopelijk kan zijn been gered worden”

Een 20-jarige jongeman is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij in Zarren (Kortemark) onder een vrachtwagen belandde. Dat gebeurde toen hij plots zijn bus zag naderen, een spurtje trok en zonder te kijken de straat op het zebrapad overstak. Een traag rijdende trucker kon hem niet meer ontwijken. “Die jongen liep een zware enkelbreuk en open beenbreuk op, hopelijk kan zijn

Lees meer »

Kerdavo Avelgem is uit de gevarenzone: “We zijn gebeten om te winnen”

Dit weekend staat het burenduel tussen Kerdavo Avelgem en Damesvolley Waregem op de kalender. De ploeg van coach Bart Dewilde boekte al enkele belangrijke zeges met het oog op het behoud, en wil zondag de drie punten thuishouden.
The post Kerdavo Avelgem is uit de gevarenzone: “We zijn gebeten om te winnen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Mensen over de hele wereld aan webcam van Nederlandse ‘visdeurbel’ gekluisterd om vissen door sluis te helpen

Mensen over de hele wereld zitten aan hun scherm gekluisterd door de Nederlandse ‘visdeurbel’ in Utrecht. In de Weerdsluis hangt er een onderwatercamera die voorbijzwemmende vissen filmt. Dat wordt allemaal gelivestreamd op YouTube en de website ‘visdeurbel.nl’ om de dieren te helpen. De sluis gaat namelijk niet zo vaak open, waardoor de vissen niet verder kunnen zwemmen. Wanneer een aandachtige

Lees meer »

Pikante showgirls, zwart geld en veel beroemde gasten: legendarisch hotel, gerund door de maffia, sluit de deuren

“Ik hoorde dat het Tropicana redelijk comfortabel is”, aldus ‘James Bond’ Sean Connery in ‘Diamonds Are Forever’. Dat het hotel in Las Vegas gerund en gefinancierd werd door de maffia schrikte zelfs Elvis Presley of Elizabeth Taylor niet af. Maar het stulpje van vertier sluit vandaag de deuren. Dit zijn de strafste verhalen uit de hoogdagen van één van de

Lees meer »