Meester Thijs blijft aangehouden, al meerdere slachtoffertjes geïdentificeerd

De raadkamer in Oudenaarde heeft de aanhouding van kleuterleider Thijs D.W. (38) verlengd. De man wordt verdacht van misbruik van kleuters uit zijn klas, er zouden al “meerdere” slachtoffers geïdentificeerd zijn, allen heel jonge kindjes.

 

Meer krantenkoppen in België

Valse huurmoordenaar probeert mensen via mail op te lichten

Politiezone Het Houtsche – actief in Oostkamp, Beernem en Zedelgem – waarschuwt via Facebook voor een weerkerende vorm van oplichting. Iemand die zich voordoet als een huurmoordenaar stuurt mails rond met als doel om geld af te troggelen van onschuldige mensen door hen bang te maken. “We kunnen inwoners niet genoeg waarschuwen, elke dag trappen mensen in een phishing-val”, aldus

Lees meer »

“Wat een vreselijke uitleg”: Bayern in alle staten omdat het geen penalty kreeg na opvallend “kinderlijk foutje”

Een opvallende fase in Arsenal-Bayern. De bezoekende coach Thomas Tüchel schreeuwde moord en brand toen Gabriel een uittrap van z’n doelman met de hand tegenhield. De referee zag het gebeuren, maar floot geen penalty. “Omdat het een “kinderlijke fout” was en dit de kwartfinale van de Champions League is. Wat een vreselijke uitleg”, was Tuchel kwaad. Het moment doet terugdenken

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Na massale Iraanse droneaanval ook aanvallen op Israël vanuit Jemen en Libanon

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft drones en raketten richting Israël gelanceerd, zo meldt eveneens de Iraanse staatstelevisie. Het land waarschuw tevens dat elk land dat het luchtruim of grondgebied opent voor een Israëlische tegenaanval kan rekenen op een “gedecideerd antwoord”. Ook de Houthi’s vanuit Jemen en

Lees meer »

Politie wil reddingsactie voor Belgische kust uitvoeren voor boot met 38 illegalen, maar: “Ze weigeren te stoppen en varen verder”

Voor de kust van Koksijde-Bad vond zondagochtend een reddingsactie plaats nadat een boot met 38 illegalen gespot werd in zee. De politieboot was snel ter plaatse. “Maar de illegalen waren niet in nood en weigerden over te stappen. Ze bleven verder varen waarna onze diensten hen hebben begeleid tot in Franse wateren”, klinkt het bij de politie.

Lees meer »

Aandeelhouder, sta op uw strepen

16:17 De komende weken roepen de beursgenoteerde bedrijven hun aandeelhouders samen voor hun jaarlijkse algemene vergadering. Ondanks het stoffige imago van die bijeenkomsten valt daar vaak heel wat informa…

Lees meer »

ROYALTYCHECK. ‘Favoriete kleinzoon’ van Queen breekt met vriendin en Letizia zet trend

Slecht nieuws uit de Britse koninklijke familie. De ‘favoriete kleinzoon’ van koningin Elizabeth heeft zijn relatie verbroken. Hij was te veel van huis weg en dat wreekt zich nu. De Spaanse koningin Letizia inspireert moeders van communicanten dan weer in hun zoektocht naar een geschikte feestjurk. En waar nam kroonprins William zijn zoon George mee naartoe? Dit en meer viel

Lees meer »

Chauffeur (21) die tiener aanreed en vluchtmisdrijf pleegde is gevat: geen rijbewijs, gekend bij gerecht en agressieproblematiek

“We hopen vooral dat hij zijn straf niet ontloopt”, zo reageert de familie van Abdullah (17) op het goede maar ook confronterende nieuws dat de chauffeur (21) die de tiener drie weken geleden aanreed en vluchtmisdrijf pleegde, gevat is. Hij gaf zichzelf aan bij de politie. Wie is M.M., die de veroordelingen aan elkaar rijgt en er niet voor terugdeinst

Lees meer »