LIVEBLOG TIRRENO-ADRIATICO. Op naar koninklijk duel tussen Merlier en Philipsen?

De eerste rit in lijn in Tirreno-Adriatico is een overwegend vlakke van Camaiore naar Follonica. Een massasprint lijkt in de maak, krijgen we meteen een duel tussen de Belgische topsprinters Tim Merlier en Jasper Philipsen? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Langemark maakt zich deze lente en zomer op voor twaalfde Vredeszoektocht

Speurneuzen kunnen deze lente en zomer weer hun hartje ophalen in Langemark. Danny Vanacker stippelde voor de twaalfde keer zowel een wandel- als een autozoektocht uit. In beide zoektochten heeft hij daarbij veel aandacht voor geschiedenis, cultuur en natuur.
The post Langemark maakt zich deze lente en zomer op voor twaalfde Vredeszoektocht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tiende editie Kachtem Markt in feestelijk kleedje

De tiende editie van Kachtem Markt vindt op woensdag 17 april plaats op de parking van wzc Sint-Vincentiusrustoord Kachtem, in de Hogestraat. Het enthousiaste ergo-animatieteam van het Sint-Vincentiusrustoord zet opnieuw zijn schouders onder deze markt.
The post Tiende editie Kachtem Markt in feestelijk kleedje appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Iran: “Alle doelstellingen bereikt”, waarschuwt Israël voor verdere escalatie

Bij de Iraanse aanval met meer dan 200 drones en raketten op Israël zijn ten minste 32 mensen gewond geraakt en is lichte schade aan een legerbasis aangericht. De VN-Veiligheidsraad komt zondag bijeen om de aanval, op verzoek van Israël, te bespreken. Israël wil dat de Iraanse Revolutionaire Garde tot terreurgroep wordt verklaard. Het Israëlisch oorlogskabinet zal later bespreken hoe

Lees meer »