Jeff Bezos is opnieuw rijkste van de wereld

07:32 Amazon-oprichter Jeff Bezos is volgens de miljardairsrangschikking van het financiële nieuwsagentschap Bloomberg weer de rijkste van de wereld. Na drie jaar doet hij weer haasje-over met Elon Musk. 

Meer krantenkoppen in België

Tadej Pogacar tegen de rest, de ongelijke strijd tussen aardse wezens en een alien: “Blij dat hij weg was”

Mathieu van der Poel, Tiesj Benoot, Mauri Vansevenant, Richard Carapaz en co: aardse wezens waren het in Luik-Bastenaken-Luik. Waar ze met de moed der wanhoop een ongelijke strijd uitvochten met een alien van de planeet UAE: Tadej Pogacar (25). De apocalyps was compleet. Wat moet dat straks worden in de Giro? “’Dat hij maar snel weg is’, dacht ik. Dan

Lees meer »

Emma Watson verklaart waarom ze al vijf jaar niet meer in films te zien is

Waarom is ‘Harry Potter’-ster Emma Watson (34) al vijf jaar afwezig van het grote scherm? In een interview met de ‘Financial Times’ vertelde de actrice dat ze een stapje terug heeft gezet in de filmwereld opdat ze zich “opgesloten” voelde in de promotie van haar rollen. “Ik vond het echt moeilijk om iets te verkopen waar ik niet veel controle

Lees meer »

Periodetitel van mop naar doel bij KSV Diksmuide B (2A)

Na de titel van de A-ploeg blijft ook KSV Diksmuide B uitstekend op dreef. De Boterjongens stuntten bij leider Jong Male en komen nu alleen aan de leiding in het klassement voor de derde periodetitel. “Eerst maakten we er mopjes over.”
The post Periodetitel van mop naar doel bij KSV Diksmuide B (2A) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politiezones Minos, HEKLA en Rupel organiseren samen informatieavonden over oplichting via het internet: “Schaamtegevoel is groot bij slachtoffers”

De politiezones Minos, HEKLA en Rupel gaan vanaf mei in vijftien gemeenten infoavonden organiseren voor bewoners die willen vermijden dat ze slachtoffer worden van oplichting via het internet. Voor de infosessies zijn vrijwilligers opgeleid die tips zullen geven. "Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het meestal ook niet waar", zegt vrijwilliger Theo Verhaegen.

Lees meer »

KIJK. “Ze zeiden me dat ze die waarschijnlijk weggegooid hadden”: families geshockeerd omdat ze lichaam overleden gevangenen zonder organen terugkrijgen

In de Amerikaanse staat Alabama hebben familieleden van overleden gevangenen verschillende rechtszaken aangespannen. Ze kregen de lichamen van hun geliefden terug zonder organen. “Ze hebben de beslissing voor ons genomen”, vertelt Marvin Kennedy, die zijn overleden broer moest begraven. Twistpunt is een overeenkomst tussen de gevangenissen en de universiteit in Alabama, die zou toelaten om de organen te gebruiken, maar

Lees meer »

Meta Platforms gaat ChatGPT achterna

22:51 Meta Platforms, het bedrijf achter Facebook, Instagram en WhatsApp, pakt uit met vroege versies van zijn nieuwste grote taalmodel, Llama 3. De nieuwe modellen moeten van Meta AI de meest geavanceerde …

Lees meer »