In Zonhoven stroomt opnieuw water door het centrum in nieuwe open bedding van Roosterbeek

In Zonhoven stroomt er opnieuw water door het centrum. De Roosterbeek ligt er nu in een nieuwe open bedding. De rest van de werken in de buurt van de beek zijn nog bezig maar zouden normaal gezien klaar zijn in oktober. 

Meer krantenkoppen in België

Prime Productions organiseert elfde auto-wandelzoektocht: “Er kruipt heel wat werk in”

Van 13 april tot en met 25 augustus loopt de elfde editie van de auto-wandelzoektocht, georganiseerd door Prime Productions in samenwerking met de dienst toerisme. “De tocht is 15 kilometer lang, met een dertigtal vragen en opdrachten”, zegt Filip Landuyt.
The post Prime Productions organiseert elfde auto-wandelzoektocht: “Er kruipt heel wat werk in” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gilde Karel De Goede huldigt verdienstelijke leden

De Koninklijke Gilde Karel De Goede vierde onlangs haar jaarlijkse patroonsfeest. Deze schuttersgilde, opgericht in 1927, is een typische wintermaatschappij waarbij op liggende wip geschoten wordt vanaf eind september tot Pasen.
The post Gilde Karel De Goede huldigt verdienstelijke leden appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert: “Ik wilde Club ook na nieuwjaar bijstaan. Verhaeghe zag dat anders. Zijn goed recht”

Vincent Mannaert (49) wilde graag zijn afscheidsinterview toestaan aan onze huisanalist Marc Degryse. Een paar weken geleden kwam Marc met een idee: “Vincent, als ik jou nu eens uitnodig voor de Champions League-wedstrijd Real Madrid-Manchester City.” Zo ontstond het reisverhaal van Vincent Mannaert, die terugblikt op zijn strafste transfers, maar ook vooruitkijkt: “Ik ga mijn rol als aandeelhouder bij Club

Lees meer »

SC Wielsbeke rouwt om mede-oprichter Gerard Deceuninck

Voetbalclub SC Wielsbeke werd in diepe rouw gedompeld door het overlijden van bestuurslid Gerard Deceuninck, die ook één van de stichters van de club was. Gerard Deceuninck overleed vandaag woensdag 10 april op 82-jarige leeftijd in Waregem.
The post SC Wielsbeke rouwt om mede-oprichter Gerard Deceuninck appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tot jolijt van Bart Verhaeghe: na Onyedika moet nu ook schuchtere Skórás naar perszone gesleept worden

Na de zege tegen Anderlecht zag uitblinker Onyedika een interview totaal niet zitten, vandaag was dat het geval voor Michal Skórás. Net zoals dat het geval was voor de Nigeriaan vorige week, moest de Poolse maker van de tweede Brugse goal tegen Antwerp door perschef Johan Koekelbergh haast gesleurd worden naar de wat verder verzamelde journalisten. Tot jolijt van Bart

Lees meer »

Jongeman gewond bij schietpartij in Anderlecht

In de Brusselse gemeente Anderlecht is afgelopen nacht een jongeman gewond geraakt bij een schietpartij. Dat meldt RTL Info en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst). De juiste omstandigheden van de schietpartij zijn nog onduidelijk.

Lees meer »

“Na zonnig weekend slaat het weer helemaal om”: wat hebben ‘aprilse grillen’ voor ons in petto na paasvakantie?

Men zegt weleens: april doet wat hij wil. Tijdens de tweede maand van de lente laat deze weerspreuk zich regelmatig voelen. Zon, regen, wind, onweer, warmte en koude volgen elkaar soms in sneltempo op. Maar waar komen aprilse grillen vandaan? En wat hebben ze voor ons in petto na dit weekend? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters licht toe. “Aprilse grillen doen de

Lees meer »