Famke Louise, de “meest gehate vrouw” van Nederland, maakt pikante content op Fancentro

Famke Louise (25) gaat pikante content delen op Fancentro, een abonnementsplatform waarop fans beelden kunnen kopen van een influencer. Dat maakt de zangeres op Instagram bekend. “Ik heb er veel zin in”, klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

“Eerst zonnig weekend, dan buien en amper 10 graden”: wat zijn de aprilse grillen die na paasvakantie op ons afkomen?

Men zegt weleens: april doet wat hij wil. Tijdens de tweede maand van de lente laat deze weerspreuk zich regelmatig voelen. Zon, regen, wind, onweer, warmte en koude volgen elkaar soms in sneltempo op. Maar waar komen aprilse grillen vandaan? En wat hebben ze voor ons in petto na dit weekend? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters licht toe. “Aprilse grillen doen de

Lees meer »

Papa in spe die verpleegkundige hersenschudding slaat op materniteit van Torhout moet agressieprobleem aanpakken

Toen hij te horen kreeg dat zijn zwangere vrouw door complicaties langer in het Torhoutse ziekenhuis zou moeten blijven, sloegen bij Kortemarkenaar M.D. (26) de stoppen door. Dat levert hem nu twaalf maanden voorwaardelijke celstraf op.
The post Papa in spe die verpleegkundige hersenschudding slaat op materniteit van Torhout moet agressieprobleem aanpakken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dames van HBC Izegem willen plek in top vijf bemachtigen

Momenteel staan de dames op een zevende plaats, maar er resteren nog drie wedstrijden tegen lager geklasseerde ploegen waarin er nog wat punten te rapen vallen. De ambitie blijft, net zoals in het begin van het seizoen om de top vijf te halen.
The post Dames van HBC Izegem willen plek in top vijf bemachtigen appeared first on KW.be.

Lees meer »