ChatGPT is snelst oprukkende technologie ooit

06:02 Artificiële intelligentie, die helpt om snel tekst, beeld en geluid te maken, dringt in een ongezien tempo door in Vlaanderen. Dat blijkt uit de Digimeter, het jaarlijkse onderzoek naar mediagebruik i… 

Meer krantenkoppen in België

Chiro Sint-Michiel viert dit weekend 70 jaar: “Tot 1974 gingen meisjes en jongens naar verschillende kampplaatsen”

Chiro Sint-Michiel uit Kuurne viert dit weekend zijn 70ste verjaardag. Twee jaar geleden werd de jeugdvereniging nog uitgeroepen tot de grootste werking van West-Vlaanderen, met 283 leden. Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april staan er tal van leuke en afwisselende feestactiviteiten gepland om deze bijzondere mijlpaal te vieren in de Chiro-feesttent, die wordt opgesteld op het grasplein

Lees meer »

IN BEELD. Woestijnstad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortregens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

In Dubai beleven mensen momenteel ongeziene taferelen. Zeldzame zware stortregens hebben de woestijnstad in een groot plonsbad getransformeerd. Volgens verschillende media viel er dinsdag op een dag tijd evenveel regen als normaal in een jaar. Dubai International Airport, één van de drukste luchthavens ter wereld, werd helemaal lamgelegd door het noodweer. Ook woensdag blijft het vliegverkeer nog ernstig ontregeld. Elders

Lees meer »

CD&V Waregem stelt volledige verkiezingslijst voor: “We willen de stad verder succesvol besturen”

Op de Gaverbeekhippodroom presenteerde de Waregemse afdeling van CD&V zondagmiddag alle 33 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. De partij, die de absolute meerderheid verdedigt, kiest voor een mix van ervaren rotten en nieuwe gezichten.
The post CD&V Waregem stelt volledige verkiezingslijst voor: “We willen de stad verder succesvol besturen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

SD Worx en Protime verlengen met ploeg-Kopecky tot 2028: “Vrouwenwielrennen is toegankelijk, we krijgen veel terug voor ons geld”

Na Lotte Kopecky hebben nu ook de sponsors SD Worx en Protime hun contracten in het vrouwenwielrennen tot 2028 verlengd. Het verhaal van SD Worx begon in 2020. “Vrouwenwielrennen is veel harder gegroeid dan we toen hadden gedacht”, zegt CEO Kobe Verdonck (53). Aan een overstap naar het mannenwielrennen zegt het Belgische bedrijf niet te denken.

Lees meer »

KV Oostende verzekert zich van behoud in Challenger Pro League na zege tegen rode lantaarn SL16

KV Oostende heeft zich vrijdagavond ten koste van Seraing kunnen handhaven in de Challenger Pro League. De Kustboys bewerkstelligden op de 30e en laatste speeldag van het reguliere competitieluik de redding met een 2-1 overwinning tegen SL16.
The post KV Oostende verzekert zich van behoud in Challenger Pro League na zege tegen rode lantaarn SL16 appeared first on KW.be.

Lees meer »