‘1.500 vierkante meter snuisterplezier’: Jovan pakt op 17 maart opnieuw uit met rommelbeurs in zaal ISO

Zondag 17 maart palmt Jovan opnieuw zaal ISO in. Intekenen voor een standplaats kan niet meer, alles is volzet. Maar komen snuisteren tussen de talrijke standen kan natuurlijk wel.

Jovan is een vertrouwde gast in zaal ISO, die deze zomer tegen de vlakte gaat. Het wordt dus de laatste beurs op deze locatie in Izegem. Jovan is eveneens organisator van de Patersmarkt op zondag 26 mei in de Roeselaarsestraat in Izegem. In zaal ISO presenteren de standhouders op 17 maart hun assortiment aan tweedehandsspullen, brocante, antiek, verzamelingen,…. Goed voor een totale oppervlakte van 1.500 vierkante meter snuisterplezier.

De beurs is voor het publiek toegankelijk vanaf 8.30 uur. Voor 2 euro krijg je toegang tot de zaal, kinderen tot 12 jaar vergezeld van een volwassene mogen gratis binnen. Er is ook een cafetaria ingericht. Zaal ISO is ook makkelijk te bereiken voor wie van wat verder komt, het is dicht bij het afrittencomplex van de E403 gelegen. In het voorjaar van 2024 is er nog één binnenbeurs van Jovan op zondag 14 april in sporthal Groene Meersen in de Stadionlaan in Zedelgem. Daarna beginnen de rommelmarkten in open lucht met o.a. dus de Patersmarkt in Izegem.

Meer info: 050 38 28 83, 0485 104 690, [email protected] of www.jovan.be

The post ‘1.500 vierkante meter snuisterplezier’: Jovan pakt op 17 maart opnieuw uit met rommelbeurs in zaal ISO is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Australische toeriste schuilt na vermeende groepsverkrachting in Parijse kebabzaak. En dan duikt ook aanvaller op om ‘bestelling’ te plaatsen

Slechts enkele dagen voor de Olympische Spelen in Parijs van start gaan, is de Franse hoofdstad opgeschrikt door een huiveringwekkend incident. Een Australische toeriste zou aangevallen en verkracht geweest zijn door vijf mannen, waarna ze om hulp smeekte in een kebabzaak. Bewakingsbeelden laten zien dat wat later ook een van de vermeende verkrachters de zaak binnenstapt om een ‘bestelling’ te

Lees meer »

Walter De Donder slijt dit jaar zijn 25ste zomer in Plopsaland: zo ziet hij de toekomst voor Samson & Marie

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Barco blijft strijdvaardig nu vergunning voor windturbine in Beneluxpark is vernietigd: “Tweede zit is haalbaar”

Barco betreurt de vernietiging door de Raad voor Vergunningsbetwistingen van de vergunning voor een windturbine op haar bedrijfssite te Kortrijk, maar rekent op een nieuwe vergunning van de Vlaamse Regering in tweede zit. “Dit is een sterk dossier”, zegt projectleider Kurt Verheggen. De Vlaamse regering heeft nu drie maanden de tijd om een beslissing te nemen.
The post Barco

Lees meer »

Treinverkeer in heel het land zwaar verstoord door informaticaprobleem: treinen rijden opnieuw, maar hinder blijft mogelijk

Het treinverkeer is in heel het land ernstig verstoord door een informaticaprobleem. Dat bevestigen infrastructuurbeheerder Infrabel en spoorwegmaatschappij NMBS aan onze redactie. Verschillende treinen stonden een tijdlang stil en de schermen vielen uit. Intussen zijn de problemen opgelost. Alle treinen rijden opnieuw, maar de komende uren zijn vertragingen niet uit te sluiten.

Lees meer »

Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt”

Met haar boek ‘Intermezzo, een innerlijke reisgids’, schreef auteur Isabelle Scherrens (51) een wegwijzer voor iedereen die bewust en met veerkracht in het leven wil staan in een hectische maatschappij.
The post Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hans en Elise zijn 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Hans Van Roye (geboren in Brugge op 12 augustus 1942) en Elise Swimberghe (geboren in Brugge op 21 november 1943) uit de Pannenhuisstraat in Assebroek vierde op zondag 14 juli het diamanten huwelijksjubileum.
The post Hans en Elise zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We zetten houtafval om in duurzame paletten”: West-Vlaamse start-up The Green Revolution mag verhaal brengen op Tomorrowland

De jonge Harelbeekse ondernemer Jorden D’Hulster heeft een missie: de wereld van de transportpaletten vergroenen. Begin volgend jaar rollen de eerste producten van The Green Revolution van de band en die zijn volledig van houtafval vervaardigd. “We hebben al een voorakkoord voor 300.000 paletten en vier grote distributeurs tonen concrete interesse”, klinkt het. Tijdens de duurzaamheidsconferentie Love Tomorrow op de

Lees meer »