‘1.500 vierkante meter snuisterplezier’: Jovan pakt op 17 maart opnieuw uit met rommelbeurs in zaal ISO

Zondag 17 maart palmt Jovan opnieuw zaal ISO in. Intekenen voor een standplaats kan niet meer, alles is volzet. Maar komen snuisteren tussen de talrijke standen kan natuurlijk wel.

Jovan is een vertrouwde gast in zaal ISO, die deze zomer tegen de vlakte gaat. Het wordt dus de laatste beurs op deze locatie in Izegem. Jovan is eveneens organisator van de Patersmarkt op zondag 26 mei in de Roeselaarsestraat in Izegem. In zaal ISO presenteren de standhouders op 17 maart hun assortiment aan tweedehandsspullen, brocante, antiek, verzamelingen,…. Goed voor een totale oppervlakte van 1.500 vierkante meter snuisterplezier.

De beurs is voor het publiek toegankelijk vanaf 8.30 uur. Voor 2 euro krijg je toegang tot de zaal, kinderen tot 12 jaar vergezeld van een volwassene mogen gratis binnen. Er is ook een cafetaria ingericht. Zaal ISO is ook makkelijk te bereiken voor wie van wat verder komt, het is dicht bij het afrittencomplex van de E403 gelegen. In het voorjaar van 2024 is er nog één binnenbeurs van Jovan op zondag 14 april in sporthal Groene Meersen in de Stadionlaan in Zedelgem. Daarna beginnen de rommelmarkten in open lucht met o.a. dus de Patersmarkt in Izegem.

Meer info: 050 38 28 83, 0485 104 690, [email protected] of www.jovan.be

The post ‘1.500 vierkante meter snuisterplezier’: Jovan pakt op 17 maart opnieuw uit met rommelbeurs in zaal ISO is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

30-jarige Menenaar verwondt twee politie-inspecteurs

Een 30-jarige man uit Menen riskeert een jaar cel en 1.600 euro boete voor geweld tegen de politie. Volgens zijn advocaat bood hij zijn polsen al aan voor de handboeien, maar liep de situatie toch uit de hand. Twee inspecteurs raakten gewond.
The post 30-jarige Menenaar verwondt twee politie-inspecteurs appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. UNRWA: “Geen daadwerkelijke toename van hulp die Gazastrook binnenkomt” – Biden: “Netanyahu heeft fout gemaakt in Gaza”

Het Israëlische voorstel dat Hamas ontving van de Qatarese en Egyptische bemiddelaars voldoet niet aan de eisen van de Palestijnse facties, aldus Hamas. Het voorstel zal desondanks toch worden bestudeerd, klinkt het in een verklaring van de terreurbeweging, en er zal een antwoord aan de bemiddelaars overhandigd worden. Israël meldt intussen dat het dinsdag recordaantal vrachtwagens – 468 in totaal

Lees meer »

Hoe twee ratten uit een oud scheepswrak ons alles kunnen leren over de pest: “Ze ruiken zelfs nog naar de 14de eeuw”

Op een scheepswrak uit de 14de eeuw zijn twee intacte ratten aangetroffen, al die tijd bewaard in teer uit een omgevallen vat. Ze kunnen ons meer leren over het schip en zijn bemanning, maar vooral over de Zwarte Dood, hopen historici. Hoe dan? En waarom zijn twee dode ratten waardevoller dan het eten van de bemanning? “Hun staart beweegt zelfs

Lees meer »

De hele wereld wil ze weg, maar deze Vlaamse prof wil luizen, lintwormen en bedwantsen net redden: “Ze herbergen schat aan informatie”

Het zijn vieze beestjes, daar is iedereen het over eens. En geef toe, een wereld zonder luizen, bedwantsen en lintwormen zou toch een betere wereld zijn? Toch niet, zegt Maarten Vanhove (39), bioloog en ‘professor parasieten’ aan de UHasselt. Waarom niet? En waarom pleit de bioloog juist voor nog meer onderzoek naar tienduizenden (onontdekte) parasieten? Wat kunnen we ervan leren?

Lees meer »

LIVE. Busbouwer Van Hool vraagt faillissement aan: “1.600 tot 1.800 mensen verliezen hun job”

Busbouwer Van Hool heeft officieel het faillissement aangevraagd. Dat meldt VRT Nieuws. Het bedrijf uit Koningshooikt zou worden overgenomen. Daarbij zouden 1.600 tot 1.800 van de 2.500 jobs verdwijnen, méér dan verwacht. Om 11 uur vindt opnieuw een bijzondere ondernemingsraad plaats bij Van Hool. Daarna zou de busbouwer omstreeks 12.30 uur een nieuwe stand van zaken geven over de eventuele

Lees meer »

Vier jaar cel gevorderd voor veroordeelde verkrachter die 10-jarig meisje betastte in zwembad: “Ik ben wat onvoorzichtig geweest”

Zestien jaar nadat hij een jarenlange celstraf kreeg voor de verkrachting van zijn eigen dochter, betastte Ronny D. (52) een 10-jarig meisje in het zwembad van Bredene. Naar eigen zeggen wou de Bruggeling haar enkel op een drijfmat helpen, maar was hij daarbij wat ‘onvoorzichtig’. Achter gesloten deuren eiste het parket maandagochtend vier jaar effectieve celstraf.

Lees meer »

Emma Meesseman houdt Fenerbahçe tegen thuisploeg Mersin op koers voor tweede titel op rij in EuroLeague

Fenerbahçe en Belgian Cat Emma Meesseman hebben zich vrijdagavond geplaatst voor de finale van de EuroLeague basketbal voor vrouwenteams. De grote favoriet in de Final Four won in de Servet Tazegul Arena met 89-80 van de Turkse thuisploeg CBK Mersin.
The post Emma Meesseman houdt Fenerbahçe tegen thuisploeg Mersin op koers voor tweede titel op rij in EuroLeague appeared first

Lees meer »

Op zijn computer stonden 2.000 foto’s en filmpjes van blote voeten: twintiger met hardnekkige fetisj belandt in de cel

Openbare zedenschennis, een vrouw onder de douche bespieden en tientallen vrouwen belagen om naakt- en voetenfoto’s te krijgen. Een Gentse twintiger is deze week veroordeeld in een zware zedenzaak. De man kickte op foto’s van blote vrouwenvoeten en bleef tijdens het lopende gerechtelijk onderzoek slachtoffers maken. Tot hij vorig jaar in de gevangenis belandde.

Lees meer »

LIVEBLOG PSG-BARCELONA (21u, LIVE op VTM/VTM GO). “Ach ja, je kent hem”: Xavi reageert koeltjes op (mentaal) steekje van Luis Enrique

Vanavond staat de heenwedstrijd tussen PSG en FC Barcelona op het programma. Beide ploegen strijden voor een plaats in de halve finale van de Champions League. De laatste keer dat de twee ploegen tegenover elkaar stonden, trok PSG aan het langste eind. Wie zet zichzelf in polepositie voor een mogelijke halve finale? Kijk vanavond live op VTM2 of VTM GO,

Lees meer »

Schoolbussen zitten overvol, De Lijn schakelt autocars in

De Lijn gaat in Oost- en West-Vlaanderen reisbussen inschakelen op drukke trajecten zodat scholieren niet achterblijven aan de bushalte omdat de bus vol zit. De extra bussen komen er vanaf 15 april, de eerste maandag na de paasvakantie, en blijven tot eind juni scholieren vervoeren.

Lees meer »

Eerste telefoontje tussen Franse en Russische minister sinds de start van de oorlog mondt uit in moddergooien: “Barbaars en dreigend”

Het bloempottengegooi tussen Frankrijk en Rusland heeft opnieuw een hoogtepunt bereikt. De respectievelijke ministers van Defensie belden vorige week over hun samenwerking op het vlak van terrorismebestrijding, maar tijdens het gesprek schoten enkele uitspraken in het verkeerde keelgat. Sindsdien gaat het van kwaad naar erger.

Lees meer »